Χαλέπι: Εντοπίστηκαν ομαδικοί τάφοι αμάχων που υπέστησαν βασανιστήρια

13:49 26/12/2016 - Πηγή: Aixmi

Oμαδικοί τάφοι που περιέχουν δεκάδες πτώματα ανθρώπων οι οποίοι βασανίστηκαν και εκτελέστηκαν, βρέθηκαν στο ανατολικό Χαλέπι προκαλώντας σοκ.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Άμυνας ρης Ρωσίας, αντιστράτηγο Ίγκορ Κονασένκοφ, «σε πολλούς λείπουν μέλη του σώματος, οι περισσότεροι έχουν πυροβοληθεί στο κεφάλι. Αυτή είναι προφανώς μόνο η αρχή«.

Επιπλέον, στο ανατολικό Χαλέπι βρέθηκαν επτά μεγάλες αποθήκες με όπλα και πυρομαχικά, αρκετά για να εξοπλιστούν πολλά τάγματα. Οι μαχητές

της «αποκαλούμενης μετριοπαθούς αντιπολίτευσης» ναρκοθέτησαν σχεδόν τα πάντα, δρόμους, εισόδους κτιρίων, αυτοκίνητα, δίκυκλα, ακόμη και παιδικά παιχνίδια, υποστήριξε ο Κονασένκοφ μιλώντας σε δημοσιογράφους.

«Όλα καταγράφονται προσεκτικά, συμπεριλαμβανομένων και των σοβαρών στρατιωτικών εγκλημάτων των τρομοκρατών, για να δημοσιοποιηθούν, ώστε οι Ευρωπαίοι υποστηρικτές της αποκαλούμενης (συριακής) αντιπολίτευσης στο Λονδίνο και το Παρίσι να ενημερωθούν για το ποιοι είναι στην πραγματικότητα οι προστατευόμενοί τους«, τόνισε ο εκπρόσωπος του υπουργείου.

Μάλστα, όπως σημειώνεται, δεν εντοπίστηκε κανένας εθελοντής διασώστης από τα «Λευκά Κράνη» μετά της ανακατάληψη της περιοχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα