Χαλαρά η Μπαρτσελόνα την Μπέτις – Ο Μέσι έσπασε το δοκάρι (ΒΙΝΤΕΟ)

09:54 21/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Η Μπαρτσελόνα άφησε πίσω το άσχημο πρόσωπο των αγώνων του Super Cup με την Ρεάλ Μαδρίτης και έκανε αυτό που έπρεπε στο Camp Nou κόντρα στην Μπέτις για την πρώτη αγωνιστική της La Liga για τη σεζόν 2017-18. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, μπροστά σε 56.000 θατές, τα βρήκε

σκούρα στο πρώτο μισάωρο, βρήκε όμως και τον τρόπο να ξεκλειδώσει την άμυνα των Verdiblancos και να επικρατήσει 2-0 στον αγώνα στον οποίο δεν έπαιξαν οι Αντρές Ινιέστα, Ζεράρ Πικέ και Λουίς Σουάρες και ο Λιονέλ Μέσι έστειλε τρεις φορές την μπάλα στο δοκάρι. «Τώρα κανείς δεν μπορεί να μας λυγίσει» έγραφαν τα πανό στις εξέδρες μετά τις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις στην Καταλονία.

Ζεστά μπήκαν οι Καταλανοί στο ματς και είχαν δύο μαζεμένες ευκαιρίες. Στο 3’ ο Σέρτζι Ρομπέρτο γύρισε από αριστερά και ο Ντεουλοφέου πλάσαρε άουτ και στο 4’ ο Μέσι ύστερα από καταπληκτικές ντρίμπλες πλάσαρε άουτ. Η ομάδα του Βαλβέρδε πίεζε ψηλά και έκλεβε μπάλες που δημιουργούσαν κινδύνους. Στο 14’ το φάουλ του Μέσι πέρασε έξω και στο 17’ το σουτ του Ντεουλοφέου κοντραρίστηκε. Η πρώτη μεγάλη φάση για τους Blaugrana χάθηκε στο 25’ όταν ο Μέσι συνδυάστηκε με τον Μπουσκέτς αλλά το πλασέ του πέρασε έξω και στο 35’ ο Αργεντινός είχε εξαιρετικό φάουλ στο δοκάρι.

Τα γκολ για τους γηπεδούχους ήρθαν τελικά αμέσως μετά. Στο 36’ ο Μέσι έδωσε στον Ντεουλοφέου και ο Τόστσα σημείωσε αυτογκόλ και στο 39’, αφού πρώτα στο 38’ Σέρχιο Λεόν έχασε καθαρό τετ-α-τετ καθυστερώντας, ο Ντεουλοφέου έκλεψε από δεξιά έδωσε πάρε-βάλε στον Σέρτζι Ρομπέρτο που πλάσαρε σωστά για το 2-0 που ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος, η Μπαρτσελόνα κράτησε το παιχνίδι σε χαμηλό ρυθμό, όμως είχε φάσεις για πετύχει περισσότερα γκολ. Στο 60’ έγινε η πρώτη φάση, με τον Μέσι να στέλνει για δεύτερη φορά την μπάλα στο δοκάρι με πλασέ και δέκα λεπτά αργότερα η άμυνα των Blaugrana έκανε δώρο στον Ναουέλ αλλά το σουτ του έφυγε έξω. Η ομάδα του Βαλβέρδε ήταν η απόλυτη κυρίαρχος με τον Μέσι να είναι πρωταγωνιστής. Στο 71’ το φάουλ του Αργεντινού σταρ έφυγε μόλις έξω και στο 81’ έκανε… χατ-τρικ στα δοκάρια με τρομερό σουτ από το όριο της περιοχής κοντά στη συμβολή. Στο 88’ έφτασε πιο κοντά στο γκολ η Μπέτις, όμως ο Φαμπιάν δεν βρήκε στόχο.

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Μασεράνο, Τζόρντι Αλμπα (87’ Ντιν), Ουμτιτί, Σεμέδο, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Σέρτζι Ρομπέρτο, Μέσι, Ντεουλοφέου (72’ Αλέις Βιδάλ), Αλκάθερ (82’ Ντένις Σουάρεθ).

Μπέτις (Κίκε Σετιέν): Αδάν, Μπαραγάν, Μαντί, Τόστσα, Φεντάλ, Χοακίν, Γκουαρδάδο, Καμαράσα (78’ Φαμπιάν Ρουίθ), Ναουέλ (72’ Γκερέρο), Σέρχιο Λεόν, Ναρβάες (68’ Χάβι Γκαρθία).

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα