Μπουτάρης σε Τσίπρα: Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό

11:26 25/5/2018 - Πηγή: Aixmi

Στην είσοδο του δημαρχιακού μεγάρου υποθέχθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Στον σύντομο διάλογο που είχαν μπροστά στις κάμερες ο δήμαρχος συνέστησε στον πρωθυπουργό την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Καλυψώ Γούλα την οποία χαρακτήρισε «σωματοφύλακα» αλλά και τον προσωπικό φρουρό του Μανώλη.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «η Καλυψώ, σωματοφύλακας» με

τον Αλέξη Τσίπρα να απαντά: «Η Καλυψώ νομίζω ότι έφαγε τις πιο πολλές…».

Συστήνοντας τον αστυνομικό της προσωπικής του ασφάλειας είπε πως «είναι νο1 στην ασφάλεια. Εάν δεν είχε τρέξει να με σηκώσει…». «Είχαμε και άλλους τρεις που ταυτοποιήθηκαν χθες» απάντησε ο πρωθυπουργός για τους δράστες της επίθεσης, ενω πρόσθεσε απευθυνόμενος στον Γιάννη Μπουτάρη κι αφού είχαν περάσει στο εσωτερικό του γραφείου του δημάρχου: «Βρήκες τον μπελά σου, συμβολοποιείς ένα ολόκληρο δημοκρατικό προοδευτικό μέτωπο απέναντι στη μαυρίλα κι αυτόν τον αγώνα πρέπει να τον δώσεις». Επίσης, ο κ. Τσίπρας είπε ότι ευτυχώς που δεν υπήρχαν θύματα από αυτή τη φασιστική επίθεση εναντίον του δημάρχου.

«Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός που επεσήμανε ότι η στάση του δημάρχου έχει γίνει σύμβολο και τόνισε ότι μπορεί να λένε κάποιοι ότι η επίθεση ήταν τυχαία και αυθόρμητη, όμως ήταν οργανωμένη.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Μπουτάρης σημείωσε πως πρέπει να υπάρχει ένας τρόπος «να μπορούμε να μπλοκάρουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα μηνύματα ατόμων που προσπαθούν να οργανώσουν τέτοιες επιθέσεις».

Πηγή: thestival.gr

The post Μπουτάρης σε Τσίπρα: Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα