Κεντρικά δελτία των 8: Τι έδειξαν τα «μηχανάκια» για Σκάι, Αντέννα, Star

10:58 30/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Όλα τα κεντρικά δελτία ξεκίνησαν χθες με τα επεισόδια μέσα στο Ειρηνοδικείο για τους πλειστηριασμούς. Η διαφορά τους ήταν στον χρόνο που αφιέρωσαν και στον σχολιασμό που έκαναν ή δεν έκαναν.

Ο Σκάι, με τη Σία Κοσιώνη στην παρουσίαση, στάθηκε 11 λεπτά στο θέμα. Μετά τα επεισόδια επικεντρώθηκε στο αν έγιναν, τελικά, και πόσοι πλειστηριασμοί χθες. Στη συνέχεια πέρασε στην υπόθεση πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία με ρεπορτάζ για αμφισβητούμενα από την αντιπολίτευση έγγραφα,

που παρουσίασε η κυβέρνηση, αλλά και για τον Τζον Σφακιανάκη, ο οποίος συμμετείχε δύο φορές σε forum στην Αθήνα, με πολλούς υπουργούς τον τελευταίο χρόνο. Έμεινε 14 λεπτά στην υπόθεση αυτή και μετά παρουσίασε το θέμα της αυτοκτονίας του Κροάτη μέσα στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης. Το δελτίο συγκέντρωσε 15,1%.

Ο Αντέννα, μετά το θέμα των πλειστηριασμών, στο οποίο αφιέρωσε 7 λεπτά, μετέδωσε ρεπορτάζ για το κοινωνικό μέρισμα, ση συνέχεια πέρασε στο βαρύ κατηγορητήριο για τους συλληφθέντες Κούρδους και στα νέα για την επίσκεψη Ερντογάν. Μετά παρουσίασε τις εξελίξεις στην υπόθεση πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία. Και φιλοξένησε 14λεπτη συνέντευξη του Μάκη Βορίδη και 20λεπτη με τον υπουργό Άμυνας. Με τον Νίκο Χατζηνικολάου στην παρουσίαση συγκέντρωσε 13,2%.

Το Star μετά τα επεισόδια στο Ειρηνοδικείο, μετέδωσε ρεπορτάζ για ένταση και στο υπουργείο Παιδείας και στο υπουργείο Υγείας. Στη συνέχεια πέρασε στο θέμα του θανάτου του φοιτητή στην Κάλυμνο και της 19χρονης Ελληνίδα που κρατείται στο Χονγκ Κονγκ για τα 2,5 κιλά κοκαΐνης. Το δελτίο με τη Μάρα Ζαχαρέα έφτασε στο 12,1%

* Τα στοιχεία αφορούν στο 45λεπτο 20. 00 – 20.45. Τα τελικά ποσοστά θα είναι διαφοροποιημένα, καθώς ο Αντέννα τέλειωσε το δελτίο του περίπου 21.00.

The post Κεντρικά δελτία των 8: Τι έδειξαν τα «μηχανάκια» για Σκάι, Αντέννα, Star appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα