«Μπηχτή» Τσίπρα: Όσοι είμαστε σε θέσεις ευθύνης να μιλάμε λιγότερο

15:57 13/10/2018 - Πηγή: Aixmi

Τις εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με ομιλία που απηύθυνε στα στελέχη του κόμματός του.

«Καλό είναι όσοι έχουμε θέσεις ευθύνης σε αυτό το τόπο, να μάθουμε να δουλεύουμε περισσότερο και να μιλάμε λιγότερο» διεμήνυσε ο πρωθυπουργός με τους περισσότερους να θεωρούν ότι το μήνυμα αυό είχε αποδέκτη τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο.

Επίσης,

ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα στα Σκόπια καθώς μιλώντας για τη συμφωνάι των Πρεσπών έκανε λόγο για μια μοναδική και αναντικατάστατη ευκαιρία για τους δύο λαούς και τη σταθερότητα στα Βαλκάνια.

«Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μια μοναδική και αναντικατάστατη ευκαιρία για τους δυο λαούς και για τη σταθερότητα στα Βαλκάνια. Αν οι γείτονες μας την απορρίψουν πρέπει να γνωρίζουν και θα το πω με ειλικρίνεια δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις για την είσοδό τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση ή άλλους διεθνείς οργανισμούς ή αμυντικές συμμαχίες στις οποίες η Ελλάδα συμμετέχει. Διότι αν δεν αλλάξουν τη Συνταγματική τους ονομασία, θέλω να είμαι σαφής, η Ελλάδα δε πρόκειται να το επιτρέψει. Δεν πρόκειται να δεχτεί την είσοδο της γειτονικής χώρας στο ΝΑΤΟ, την ΕΕ ή σε άλλο διεθνή οργανισμό, ή σε οποιοδήποτε σχήμα αμυντικής συνεργασίας με συνταγματική ονομασία «Δημοκρατία της Μακεδονίας»» είπε ο κ. Τσίπρας..

Επίσης, μίλησε για εκπληκτικά θετική πορεία των θεμελιωδών μεγεθών της ελληνικής οικονομίας, σημειώνοντας: «Tα δύσκολα τα έχουμε αφήσει πίσω και τώρα έρχεται επιτέλους η ώρα να θρέψουμε τους καρπούς των κόπων μας και της μεγάλης προσπάθειάς μας να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια της λιτότητας και τη σκληρή περίοδο της κρίσης και της επιτροπείας».

Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα, η κυβέρνηση αυτή που έβγαλε την Ελλάδα από τα μνημόνια, που λύνει προβλήματα δεκαετιών και αναβαθμίζει το διεθνή ρόλο της χώρας, θα ολοκληρώσει τη συνταγματική της θητεία, προαναγγέλοντας τη διεξαγωγή εκλογών το 2019.

The post «Μπηχτή» Τσίπρα: Όσοι είμαστε σε θέσεις ευθύνης να μιλάμε λιγότερο appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα