Μπακογιάνης: Σοκ για εμένα η άδεια στον Κουφοντίνα

11:12 10/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Την άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα σχολίασε στον ΣΚΑΪ ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης λέγοντας: «Η άδεια στον Κουφοντίνα ήταν ένα σοκ για εμένα… Ποτέ δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο, ότι ο Κουφοντίνας θα κυκλοφορούσε ελεύθερος και θα πήγαινε σε ταβερνάκια, ένας άνθρωπος ο οποίος αδίστακτα, συνήθως πισώπλατα, δολοφόνησε τόσους ανθρώπους».

Όπως σημείωσε: «Φοβάμαι ότι θα

χρειαστεί να πάω και σε μια ακόμη κηδεία (θύματος της τρομοκρατίας)».

Ο κ. Μπακογιάννης δήλωσε ότι ο νόμος ξεκάθαρα έδινε τη δυνατότητα στο Συμβούλιο των Φυλακών να κρατήσει στη φυλακή τον Κουφοντίνα. «Τι άλλαξε τώρα; Ο κ. Κοντονής φόρεσε τον φερετζέ της διάκρισης των εξουσιών από πότε; Είχαν φτάσει να καταγγείλουν και το ΣτΕ, και τώρα ο ίδιος ο πρωθυπουργός που σιωπά» διερωτήθηκε.

«Ο κ. Καμμένος, που είχε γράψει βιβλίο χαρακτηρίζοντας αρχηγό της 17 Νοέμβρη τον Ανδρέα Παπανδρέου, έρχεται και μας κουνάει τώρα το δάχτυλο» σχολίασε.

The post Μπακογιάνης: Σοκ για εμένα η άδεια στον Κουφοντίνα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα