Ντάισελμπλουμ: Κάποιο δίκιο ότι όλα έγιναν για τις τράπεζες

09:53 10/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Σε μία απίστευτη παραδοχή προχώρησε ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, μιλώντας στην Επιτροπή Απασχόλησης και Κοινωνικών υποθέσεων της Ευρωβουλής. Όπως είπε ο κ. Ντάισελμπλουμ ο κόσμος που επέκρινε τα πρώτα χρόνια της κρίσης λέγοντας πως όλα έγιναν για τις τράπεζες, «έχει κάποιο δίκιο» καθώς και ότι πολλά χρήματα φορολογουμένων που χρησιμοποιήθηκαν για τη διάσωση των τραπεζών

έγινε με λάθος τρόπο.

Στην ερώτηση του ευρωβουλευτή της Λαϊκής Ενότητας Νίκου Χουντή κατά πόσο συμφωνεί με τον Όλι Ρεν ότι το πρώτο πρόγραμμα της Ελλάδας έγινε για να στηριχτούν οι τράπεζες, επεσήμανε ότι στην αρχή της κρίσης «σε όλες τις χώρες το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν οι τράπεζες».

Επίσης, πρόσθεσε ότι γι’ αυτόν τον λόγο δημιουργήθηκε η τραπεζική ένωση, «με υψηλότερες προδιαγραφές, με καλύτερη εποπτεία, με ένα πλαίσιο εξυγίανσης διάσωσης όταν οι τράπεζες έχουν απώλειες».

The post Ντάισελμπλουμ: Κάποιο δίκιο ότι όλα έγιναν για τις τράπεζες appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα