Άστεγος – «διαμάντι». Βρήκε στο δρόμο 500 δολάρια και τα παρέδωσε!

21:11 4/5/2015 - Πηγή: Aixmi

Τον γύρο του κόσμου κάνει η ιστορία ενός άστεγου νέου από τη Βόρεια Καρολίνα, που βρήκε στον δρόμο μία επιταγή και την επέστρεψε στον κάτοχό της.

Ο 18χρονος Μόντρεζ Τζέφρις βρήκε μία επιταγή 500 δολαρίων(447 ευρώ) απευθύνθηκε στο άσυλο όπου μένει το τελευταίο διάστημα, ώστε το προσωπικό να εντοπίσει τον ιδιοκτήτη της, ο οποίος όπως έγινε αργότερα γνωστό κάνει δύο δουλειές για να τα βγάλει πέρα.

Οι κάτοικοι της περιοχής στην οποία ζει ο Μόντρεζ εντυπωσιάστηκαν από την τιμιότητα του νέου και αποφάσισαν να τον βοηθήσουν. Έτσι

ξεκίνησαν μία καμπάνια στο GoFundMe ώστε να ενισχύσουν οικονομικά τον νεαρό άστεγο, η οποία μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει γύρω στα 1.000 ευρώ.

Όπως παραδέχτηκε, όμως, ο Μόντρεζ που στο παρελθόν είχε πάρει κάποιες «κακές» αποφάσεις, σημαντικό ρόλο στην απόφασή του έπαιξε η μητέρα του. «Η μαμά μου πάντα μού έλεγε να αντιμετωπίζω τους άλλους όπως θα ήθελα να με αντιμετωπίζουν και εκείνοι», δήλωσε ο 18χρονος σε συνέντευξή του τονίζοντας ότι αυτή η φράση της μητέρας του ήταν που τον ώθησε να επιστρέψει την επιταγή.

Keywords
Τυχαία Θέματα