Άστατος ο καιρός και σήμερα – Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι

11:21 13/5/2018 - Πηγή: Aixmi

Συνεχίζεται η κακοκαιρία και σήμερα καθώς αναμένονται βροχές, καταιγίδες, ακόμη και χαλάζι. Ο καιρός θα είναι άστατος στα ηπειρωτικά όπου κατά τόπους θα είναι νεφελώδης με τοπικές βροχές.

Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες αναμένονται σποραδικές καταιγίδες οι οποίες πιθανόν να είναι τοπικά ισχυρές στη Μακεδονία και τη Θράκη ενώ ενδέχεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Κατά τόπους η ορατότητα θα είναι περιορισμένη, στα δυτικά τις πρωινές ώρες.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι ασθενείς και στα

ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, εντάσεως 4-5 μποφόρ στα νοτιοανατολικά, φτάνοντας τοπικά έως 6 μποφόρ. Βαθμιαία στο Αιγαίο θα στραφούν σε δυτικούς, νοτιοδυτικούς, εντάσεως 3-5 μποφόρ.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα υπάρξουν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους κυρίως στα δυτικά και βόρεια, οπού είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Οι ανεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα εκδηλωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Σταδιακή βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

The post Άστατος ο καιρός και σήμερα – Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα