Άρθρο των NYT για την… ανησυχητική συμπεριφορά του Τραμπ απέναντι σε γυναίκες

11:57 15/5/2016 - Πηγή: Aixmi

Μοτίβο μιας συχνά ανησυχητικής συμπεριφοράς του Τραμπ αποκαλύπτουν δεκάδες γυναίκες που μίλησαν στους New York Times αν και δεν είναι λίγες εκείνες που συνεργάστηκαν μαζί του ή τον συναναστράφηκαν σε κοινωνικό επίπεδο που εξήραν τις ευκαιρίες που τους προσέφερε σε θέματα καριέρας.

Άρθρο των New York Times βασισμένο σε περισσότερες από 50 συνεντεύξεις, επικαλείται γυναίκες

που εξιστόρησαν περιστατικά κατά τα οποία ο μεγιστάνας αντιμετώπισε τις γυναίκες ως σεξουαλικά αντικείμενα και προέβη σε σχόλια σχετικά με τη σωματική τους διάπλαση.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με τα όχι και τόσο κολακευτικά περιστατικά που περιγράφονται στο άρθρο ο δισεκατομμυριούχος είτε αρνήθηκε ότι εκτυλίχθηκαν είτε αμφισβήτησε τις λεπτομέρειες τους, επισημαίνει η εφημερίδα.

«Πολλά περιστατικά τα έχουν επινοήσει στο πέρασμα των χρόνων. Πάντα αντιμετώπιζα τις γυναίκες με μεγάλο σεβασμό» απάντησε ο Τραμπ.

Η Μπάρμπαρα Ρες, η οποία επέβλεπε την οικοδόμηση των κεντρικών γραφείων του Τραμπ στο Μανχάταν, είπε ότι εκείνος ορισμένες φορές διέκοπτε τις συσκέψεις με σχόλια για τη σωματική διάπλαση των γυναικών.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου για ένα έργο στο Λος Άντζελες, για παράδειγμα, ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος προέβη σε ένα σχόλιο σχετικά με τις γυναίκες της Νότιας Καλιφόρνιας.

«Φροντίζουν τα οπίσθια τους» είπε ο εργοδότης της σύμφωνα με τη Ρες.

Χρόνια αργότερα, όταν η Ρες είχε πάρει κάποια κιλά, περιέγραψε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ της ανέφερε:
«Μοιάζεις με καραμέλα».

Ακόμη κι έτσι, η Ρες, η οποία εργάστηκε για τον Τραμπ για 12 χρόνια προτού παραιτηθεί και επιστρέψει εργαζόμενη ως σύμβουλός του για επιπλέον 6 χρόνια, τονίζει ότι νιώθει ευγνωμοσύνη για τον μεγιστάνα λόγω των επαγγελματικών ευκαιριών που της προσέφερε, αν και πολύ συχνά την αποκαλούσε «γλυκούλα», γράφει η αμερικανική εφημερίδα.

Ως υποψήφιος στην κούρσα για τον Λευκό Οίκο, ο Τραμπ αναφέρεται συχνά στο πως οι Αμερικανίδες θα ευνοηθούν εφόσον εκείνος εκλεγεί επικαλούμενος τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες. Συχνά διατείνεται ότι κανείς δεν «υπεραγαπά» ή «σέβεται» τις γυναίκες περισσότερο από τον ίδιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα