Αρνητικό ρεκόρ στη Βρετανία: 563 θύματα κορωνοϊού σε 24 ώρες

17:50 1/4/2020 - Πηγή: Aixmi
Κάθε μέρα και χειρότερη είναι η κατάσταση στη Βρετανία, καθώς ο Μπόρις Τζόνσον καθυστέρησε υπερβολικά να πάρει περιοριστικά μέτρα εμμένοντας στη λογική της «ανοσίας της αγέλης». Μόνο το τελευταίο 24ωρο έχασαν τη ζωή τους από επιπλοκές του κορωνοϊού 563 άτομα. Συνολικά τα θύματα είναι 2.352. Τα κρούσματα έχουν ανέβει σε 29.474.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός, με επιστολή του προς κάθε βρετανικό νοικοκυριό, προειδοποιεί ότι η κρίση θα επιδεινωθεί και αναφέρει ότι ενδέχεται να ληφθούν αυστηρότεροι περιορισμοί. Ο ίδιος βρίσκεται σε αυτοαπομόνωση καθώς βρέθηκε θετικός στον

κορονοϊό

Οι πωλήσεις στα σούπερ μάρκετ της χώρας έχουν χτυπήσει «κόκκινο», ξεπερνώντας αυτές που καταγράφονται τα Χριστούγεννα, την εποχή με τη μεγαλύτερη κίνηση του χρόνου. Οι καταναλωτές τρέχουν να στοκάρουν όλα τα βασικά είδη για τις οικογένειές τους και τροφές για τα κατοικίδιά τους.

The post Αρνητικό ρεκόρ στη Βρετανία: 563 θύματα κορωνοϊού σε 24 ώρες appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα