Βίτσας: Ιστορική και ωφέλιμη η επίσκεψη Ερντογάν

20:43 9/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Ιστορική και ωφέλιμη χαρακτήρισε την επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα, ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας.

Μιλώντας στην ΕΡΤ είπε πως το μομέντουμ ήταν πολύ καλό και αναγκαίο, ενώ παρατήρησε πως οι σχέσεις των βαλκανικών χωρών εισέρχονται σε άλλο επίπεδο, το ζήτημα των ενεργειακών αγωγών έχει πολύ Τουρκία. Επανέλαβε δε ότι «με τη γείτονα συζητάμε για τη διαχείριση του προσφυγικού σε συνδυασμό

με τη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας για το θέμα, τα «αδικαιολόγητα» ζητήματα των εντάσεων στο Αιγαίο και την κοινή οικονομική δράση». «Δεν συζητάμε το ζήτημα της συνθήκης της Λωζάννης», είπε.

Όσον αφορά στις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης για την προετοιμασία της επίσκεψης, σχολίασε δεικτικά:«Και μετά ρίχνουμε και ένα ζεμπέκικο. Ποιον αντιπολιτεύεται η αντιπολίτευση όταν πρόκειται για σοβαρά ζητήματα εξωτερικής και αμυντικής πολιτικής. Δεν είναι συνηθισμένοι να αποκρούουν “φιλικές” ή ‘εχθρικές” επιθέσεις εν τη γενέσει τους» επισήμανε.

The post Βίτσας: Ιστορική και ωφέλιμη η επίσκεψη Ερντογάν appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα