Η Μέι πέρασε το σχέδιο Brexit από το υπουργικό – Επόμενο εμπόδιο η Βουλή

23:39 14/11/2018 - Πηγή: Aixmi

“Είχαμε μια παθιασμένη συζήτηση για το Brexit” τόνισε η Τερέζα Μέι μετά την ολοκλήρωση του υπουργικού συμβουλίου που διήρκεσε 5 ώρες και τέθηκε επί τάπητος το προσχέδιο συμφωνίας για το Brexit, στο οποίο κατέληξαν Λονδίνο και Βρυξέλλες. “Πιστεύω πως το έγγραφο της συμφωνίας ήταν ό, τι καλύτερο μπορούσαμε να πετύχουμε. Κάναμε ένα αποφασιστικό βήμα που θα μας βοηθήσει να πάμε μπροστά. Όταν βγάλεις τις λεπτομέρειες, η επιλογή είναι καθαρή. Αυτή η συμφωνία θα φέρει δύσκολες μέρες.

Η επιλογή ήταν αυτή η συμφωνία που θα μας δώσει πίσω τον έλεγχο, ή να πάμε πίσω στο μηδέν. Είναι δουλειά μου ως πρωθυπουργός να εξηγήσω τις αποφάσεις» συμπλήρωσε η Τερέζα Μέι.

H δήλωση της Μέι για το Brexit μετά το 15.20

«Κάναμε μία μακρά, λεπτομερή και παθιασμένη συζήτηση», είπε ακόμη η Βρετανίδα πρωθυπουργός, στη δήλωση που έκανε στη Ντάουνινγκ Στριτ. «Το προσχέδιο συμφωνίας ήταν το καλύτερο που θα μπορούσε να αποτελέσει αντικείμενο διαπραγμάτευσης», σημείωσε και πρόσθεσε:
«Δουλειά μου είναι να εξηγώ τις αποφάσεις. Θα το κάνω αυτό, ξεκινώντας από αύριο στο κοινοβούλιο. Πιστεύω σθεναρά, στο μυαλό και την καρδιά μου, ότι αυτό είναι προς το συμφέρον ολόκληρου του Ηνωμένου Βασιλείου».

The post Η Μέι πέρασε το σχέδιο Brexit από το υπουργικό – Επόμενο εμπόδιο η Βουλή appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα