Απορρίφθηκε η έφεση του Παναθηναϊκού για Λέτο

09:51 4/5/2018 - Πηγή: Aixmi

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, απέρριψε την έφεση του Παναθηναϊκού για την υπόθεση του Λέτο, ενώ αντίθετα καλεί τους «πράσινους» να πληρώσουν 304.000 ευρώ στον Γιώργο Κουτρουμπή.

Αναλυτικά η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου:

«Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την κρινόμενη έφεση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κατά της υπ΄αριθμ. 204/2018 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ και του επαγγελματία ποδοσφαιριστή

MLADEN PETRIC.

Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την κρινόμενη έφεση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κατά της υπ΄αριθμ. 200/2018 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ και του επαγγελματία ποδοσφαιριστή SEBASTIAN EDUARDO LETO.

Δέχεται κατά τύπους και ουσία την έφεση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ κατά της υπ΄αριθμ. 201/2018 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ και της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Απορρίπτει ότι κρίθηκε απορριπτέο, όπως στο σκεπτικό.

Δέχεται εν μέρει την προσφυγή. Υποχρεώνει την καθής να καταβάλει στον προσφεύγοντα το ποσό των ( 304.398,39) νομιμοτόκως από την επίδοση της ένδικης προσφυγής μέχρι την εξόφληση».

Πηγή: gazzetta.gr

The post Απορρίφθηκε η έφεση του Παναθηναϊκού για Λέτο appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα