Απολύθηκε ο δημοσιογράφος που εξέθεσε τον Τραμπ – Στο πλευρό του συζύγου της η Μελάνια

09:23 18/10/2016 - Πηγή: Aixmi

Οριστικά παρελθόν από το NBC είναι ο Μπίλι Μπους, ο ξάδερφος του πρώην Αμερικανού προέδρου, Τζορτζ Μπους του νεότερου, για την εκπομπή όπου φιλοξένησε τον Ντόναλντ Τραμπ και τον προώθησε να πει σεξισιτκά σχόλια τα οποία τώρα έδωσε στη δημοσιότητα.

Ο δημοσιογράφος τέθηκε αρχικά σε διαθεσιμότητα μόλις ήρθε στην επιφάνεια το βίντεο, καθώς κατηγορείται ότι συμμετείχε στη συζήτηση με τον τώρα υποψήφιο πρόεδρο παροτρύνοντάς τον σε σεξιστικά σχόλια στα οποία συμμετείχε και ο ίδιος αστειευόμενος.

Σύμφωνα με δήλωση του NBC,

ο Μπους «ήταν ένας πολύτιμος συνάδελφος και μακροχρόνιο μέλος της ευρύτερης οικογένειας του NBC«.

Ο ίδιος στις 7 Οκτωβρίου, απολογήθηκε λέγοντας ότι «ντρέπεται» για τη συμπεριφορά του, ενώ σε πρόσφατη δήλωσή του είπε: «Είμαι βαθύτατα ευγνώμων για τις συζητήσεις που έκανα με τις κόρες μου, και για όλη την υποστήριξη της οικογένειάς μου, των φίλων μου και των συναδέλφων μου. Ανυπομονώ για όσα έρχονται».

Από την πλευρά της, η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ Μελάνια, με μια σειρά συνεντεύξεων προσπαθεί να… αναστηλώσει το προφίλ του υποψήφιου προέδρου λέγοντας στο CNN ότι ο άνδρας της μιλούσε με τον δημοσιογράφο όπως μιλάνε τα αγόρια μεταξύ τους καθώς και ότι αυτή δνε γνώριζε ότι ο Ντόναλντ μιλούσε με αυτόν τον τρόπο. Δεν γνωρίζω αυτόν τον άνθρωπο που είπε αυτά τα λόγια, είπε χαρακτηριστικά η Μελάνια η οποία ωστόσο μιλώντας στο Fox είπε ότι ισθάνθηκε προσβεβλημένη από τα λόγια του και αποδέχθηκε τη συγγνώμη του συζύγου της οπότε ξεπέρασαν τη… στιγμιαία κρίση. Επίσης η κυρία Τραμπ σημείωσε πως αν η καμπάνια της Κλίντον αναμοχλεύει το παρελθόν της είναι σωστό να επιτίθενται και στον Μπιλ Κλίντον για τα ερωτικά του σκάνδαλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα