Αποκαλυπτικός ο Γιώργος Αγγελόπουλος: Αυτόν τον καιρό είμαι ελεύθερος – Μια γυναίκα μού αντιστοιχεί (ΒΙΝΤΕΟ)

12:13 2/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στη φωλιά των κούκου» ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος όπου μίλησε στην Κατερίνα Καραβάτου για όλα, για τη συμμετοχή του στο Survivor αλλά και για τον έρωτα. Αποκαλύπτει ότι είναι μόνος του ενώ εύχεται να έρθει η σωστή γυναίκα στη ζωή του.

«Το μεγαλύτερο έπαθλο που κέρδισα είναι η αγάπη. Δεν είχα οικονομικά προβλήματα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος που είναι στη δημοσιότητα επειδή έχει μπει σε ένα παιχνίδι πρέπει απαραίτητα να έχει οικονομικό πρόβλημα. Μου το έχουν προσάψει αυτό. Δόξα τω Θεώ, ήμουν καλά και πριν το παιχνίδι. Το έπαθλο δεν ήταν ο κύριος λόγος. Ο πρώτος λόγος ήταν να σταματήσω τη δουλειά που έκανα, γιατί ήθελα να κάνω κάτι καινούργιο» είπε αρχικά και επεσήμανε:

«Δεν έχω σκεφτεί ακόμα τι θα κάνω με τα 100.000 γιατί δεν τα έχω πάρει ακόμα στα χέρια μου. Λογικά θα τα πάρω μέσα στους επόμενους 2-3 μήνες… Εκτιμώ πολύ τις όποιες προτάσεις είχα μέχρι στιγμής, αλλά θέλω να το κάνω με τον τρόπο τον δικό μου. Θέλω να δω όλον αυτόν τον κόσμο που με έχει καλέσει, αλλά παράλληλα θέλω να το κάνω με έναν τρόπο που έχω στο μυαλό μου, να μην το κάνω δουλειά«.

Ενώ όσον αφορά στη σχέση του με το αντίθετο φύλο υπογράμμισε: «Η σχέση μου με τις γυναίκες είναι πολύ καλή. Την εκτιμάω τη γυναίκα πια -περισσότερο εννοώ, όσο μεγαλώνω. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια αλλά είναι και λίγο τυχερά όλα αυτά. Με τρεις ανθρώπους έχω συμβιώσει στη ζωή μου. Στην πρώτη μου σχέση ήμουν και 21 ετών… Στις επόμενες δύο δεν προχώρησε γιατί καμιά φορά τα πράγματα δεν ταιριάζουν. Δεν σημαίνει ότι κάποιος από τους δύο ήταν τόσο φάουλ.

Αυτόν τον καιρό είμαι ελεύθερος. Είναι πολύ κολακευτικό (σ.σ. που πολλές γυναίκες θέλουν να είναι στο πλευρό του) αλλά νομίζω ότι μία γυναίκα μου αντιστοιχεί και μακάρι να έρθουν έτσι τα πράγματα να τη γνωρίσω, να κάνουμε μια οικογένεια όμορφη, να κάνουμε ωραία πράγματα«.

Το βίντεο από το zappit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα