Απίστευτη εξέλιξη στο έγκλημα του Κορωπίου: Συνελήφθη ο 45χρονος που πυροβόλησε και τραυμάτισε δύο άτομα

18:51 4/8/2016 - Πηγή: Aixmi

Στα χέρια των αστυνομικών έπεσε ο πρώην σύζυγος της δολοφονημένης γυναίκας, ο οποίος νωρίτερα πυροβόλησε σχεδόν 5 φορές τον πατέρα της 26χρονης νυν συντρόφου του και δολοφόνου της πρώην συζύγου του, αλλά και τη σύντροφο του πατέρα που βρισκόταν στο σημείο εκείνη τη στιγμή.

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ. μετά από πληροφορία ότι υπάρχουν δυο τραυματίες, ένας άντρας και μια γυναίκα, στην οδό Αναγνώστου Γ 107, στο Κορωπί .

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 45χρονος για τα μάτια του οποίου έγινε το φονικό, εισέβαλε στο σπίτι που διαμένει ο πατέρας της 26χρονης νυν συντρόφου του

και τον πυροβόλησε με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει. Επίσης από τα πυρά τραυματίσθηκε και μία γυναίκα που βρισκόταν στο σπίτι.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ, ενώ ο 45χρονος αναζητείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 45χρονος άντρας σε κατάσταση αμόκ πήγε στο σπίτι του πατέρα της 26χρονης και ζήτησε να δει τα δύο παιδιά που έχει μαζί της- καθώς είχε άλλα δύο παιδιά με το θύμα, την 35χρονη πρώην σύζυγο του.
Αφού πυροβόλησε το ζευγάρι φέρεται να είπε: «Δεν θα μείνει ρουθούνι απ’ αυτούς» και εξαφανίστηκε.

Στο μεταξύ η 26χρονη που τα ξημερώματα με 5 μαχαιριές σκότωσε την 35χρονη πρώην σύζυγο του συντρόφου της στην απολογία της φέρεται να υποστήριξε πως δεν είχε σκοπό να σκοτώσει την 35χρονη η οποία κατά την μαρτυρία της της είχε τηλεφωνήσει και την είχε ενημερώσει πως ο 45χρονος άνδρας ήταν μαζί της.

Keywords
Τυχαία Θέματα