Απάντηση στον Γιώργο Θαλασσινό: Η αλήθεια, όταν είναι μισή, είναι χειρότερη και από το ψέμα

12:06 3/9/2018 - Πηγή: Aixmi

Ως απάντηση στην επιστολή του Γιώργου Θαλασσινού σχετικά με πρόσφατη ανακοίνωση της ΕΡΤ, από το περιβάλλον του Β. Κωστόπουλου επισημαίνονται τα ακόλουθα:

Η αλήθεια, όταν είναι μισή, είναι χειρότερη και από το ψέμα. Η απουσία του κ. Θαλασσινού από τις συνεδριάσεις του Δ.Σ. της ΕΡΤ δεν αφορά μόνο στη συζήτηση για την πλήρωση της θέσης του Γενικού Διευθυντή της Ραδιοφωνίας. Αντιθέτως, αποτελεί πάγια τακτική και αντίδραση σε κάθε εισήγηση του Διευθύνοντος Συμβούλου,

στην οποία ο ίδιος διαφωνούσε. Είναι αληθές, πως η απουσία του δεν δημιουργούσε ζήτημα απαρτίας. Όμως τι είναι, αν μη τι άλλο, ανεύθυνη η στάση ενός μέλους της Διοίκησης, όταν απαξιώνει με τέτοιο τρόπο τις νόμιμες διαδικασίες.

Βεβαίως, η αντίθεση του κ. Θαλασσινού σε συλλογικές αποφάσεις δεν περιορίζεται μόνο σε θέματα Ραδιοφώνου, αλλά επεκτείνεται σε κάθε καίριο σημείο της πολιτικής της εταιρείας. Πρόσφατο παράδειγμα, η θορυβώδης άρνησή του να αποκτήσει η ΕΡΤ τα δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων της Super League. Φαίνεται πως ο κ. Θαλασσινός διαφώνησε κάθετα με το δικαίωμα του Έλληνα πολίτη να έχει πρόσβαση έπειτα από πολλά χρόνια –ελεύθερα και χωρίς περιορισμούς- σε ένα από τα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά προϊόντα. Αλήθεια, η υψηλή τηλεθέαση των αγώνων κάνει τον κ. Θαλασσινό να νιώθει δικαιωμένος;

Πηγή: enimerosi24.gr

The post Απάντηση στον Γιώργο Θαλασσινό: Η αλήθεια, όταν είναι μισή, είναι χειρότερη και από το ψέμα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα