Απάντηση Χαρδαλιά για το ύφος του: Δεν είναι θέμα μαγκιάς…

19:32 1/4/2020 - Πηγή: Aixmi

Επικρίσεις έχει δεχθεί τις τελευταίες μέρες ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς για το ύφος με το οποίο κάνει τις ανακοινώσεις για περιοριστικά μέτρα λόγω κορωνοϊού. Κάποιοι, μάλιστα, τον αποκαλούν ειρωνικά «επιλοχία».

«Δεν είναι ζήτημα μαγκιάς για κανέναν και δεν θα κάνω βήμα πίσω. Δεν θα ανεχθούμε καμία ανεύθυνη στάση. Δεν είναι θέμα μαγκιάς, αλλά ζήτημα ευθύνης, να μην επιτρέψουμε τέτοιες συμπεριφορές. Θα είμαστε αδιαπραγμάτευτα δηκτικοί και προειδοποιούμε τους απερίσκεπτους», απάντησε στους επικριτές του. «Δεν έχω προσωπικά με κανέναν, αλλά θέλουμε να αποτρέψουμε τον

κίνδυνο».

Και πρόσθεσε: «Ευγνωμονούμε τη συντριπτική πλειοψηφία, μαζί τους δίνουμε τη μάχη για να πάρουμε τις ζωές μας πίσω, την ίδια στιγμή θα είμαστε αυστηροί με όσους με τη στάση τους υπονομεύουν την προσπάθεια των πολλών».

Σε ό,τι αφορά το πλοίο Ελευθέριος Βενιζέλος, είπε ότι ξεκίνησε στις 7 Μαρτίου από τον Τσεσμέ για την Ισπανία, αλλά δεν του επετράπη ο κατάπλους. Επέστρεψε στη Τουρκία, αλλά και εκεί αρνήθηκαν. Τελικά, βρέθηκε αρόδου ανοικτά του Πειραιά. Στις 29 Μαρτίου Ελβετός, μέλος του πληρώματος, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Συνολικά 20 άτομα εντοπίστηκαν θετικά και μπήκαν σε απομόνωση.

The post Απάντηση Χαρδαλιά για το ύφος του: Δεν είναι θέμα μαγκιάς… appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα