Αντζελίνα Τζολί στη Vogue: Η ζωή μου μετά την εμμηνόπαυση

21:07 16/10/2015 - Πηγή: Aixmi

Η 40χρονη σταρ έκανε μια οικογενειακή φωτογράφηση για τη Vogue, όπου μίλησε για τον Πιτ, για τη ζωή της μετά την εμμηνόπαυση και την επερχόμενη ταινία τους όπου παίζουν ξανά μαζί.

«Ο Μπραντ κι εγώ έχουμε τα προβλήματά μας»

«Η ταινία δεν είναι αυτοβιογραφική» είπε η Τζολί για την

ταινία «By The Sea» η οποία ακολουθεί ένα ζευγάρι που κάνει διακοπές στη Γαλλία σε μια προσπάθεια να σώσουν το γάμο τους που είναι υπό κατάρρευση.

Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι η σχέση της με τον Μπραντ δεν είναι τέλεια.

«Ο Μπραντ και εγώ έχουμε τα προβλήματά μας, αλλά αν μοιάζαμε έστω και ελάχιστα στο ζευγάρι που υποδυόμαστε δεν θα κάναμε την ταινία», εξήγησε.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που το διάσημο ζευγάρι θα εμφανιστεί ξανά σε ταινία μαζί από το 2005, όταν ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Mr. & Mrs. Smith».

«Ανυπομονώ να γίνω 50 και να ξέρω ότι τα κατάφερα»

Η Αντζελίνα μίλησε επίσης στη Vogue για τη ζωή της μετά την αφαίρεση των ωοθηκών τον περασμένο Μάρτιο, δύο χρόνια μετά από την προληπτική διπλή μαστεκτομή.

«Μακάρι η μαμά μου να ήταν σε θέση να κάνει αυτές τις επιλογές», δήλωσε. «Δεν είναι εύκολες χειρουργικές επεμβάσεις. Οι ωοθήκες είναι εύκολη χειρουργική επέμβαση, αλλά η αλλαγή των ορμονών που ακολουθεί είναι μεγάλη».

Η μητέρα της Τζολί, Marcheline Bertrand, πέθανε το 2007 σε ηλικία 56 ετών μετά από μάχη 8 ετών με τον καρκίνο των ωοθηκών και τον καρκίνο του μαστού.

Τώρα που έχει περάσει στην εμμηνόπαυση, η Αντζελίνα ανυπομονεί να γεράσει.

«Και οι δύο γυναίκες στην οικογένειά μου, η μητέρα μου και η γιαγιά μου άρχισαν να πεθαίνουν τα 40 τους. Είμαι 40. Ανυπομονώ να γίνω 50 και να ξέρω ότι τα κατάφερα».

Η Αντζελίνα κοσμεί το εξώφυλλο του τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού, σε μια φωτογράφηση που θεωρείται ως η καλύτερη που έχει κάνει η Vogue μέχρι σήμερα.

Η σταρ φωτογραφήθηκε από την Annie Leibovitz, μαζί με τον σύζυγό Μπραντ και τα έξι παιδιά τους, σε πανέμορφα οικογένεια στιγμιότυπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα