Αντετοκούνμπο για… Ουόριορς!

12:50 14/5/2017 - Πηγή: Aixmi

Η ιστοσελίδα «fadeawayworld.com» ετοίμασε ένα σχετικό με τους παίκτες που θα ταίριαζαν απόλυτα στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και τους οποίους θα ήθελαν σαν… τρελοί να δουν στην ομάδα τους οι κάτοικοι του Όκλαντ.

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! «Ποια ομάδα δεν θα ήθελε τον Greek Freak στο ρόστερ της; Είναι το next big thing του ΝΒΑ. Πιθανόν ο πιο βελτιωμένος παίκτης της σεζόν και ένας μελλοντικός

MVP του πρωταθλήματος. Το να προσθέσουν οι Ουόριορς τον Αντετοκούνμπο στο ρόστερ τους, αυτομάτως διασφαλίζουν το μέλλον τους και αυξάνουν τις πιθανότητες για την κατάκτηση του δαχτυλιδιού. Είναι νέος και θα μπορέσει να αυξήσει την αυτοπεποίθησή του, παίζοντας σε μια ομάδα που κυριαρχεί, χωρίς να υπάρχει εγωισμός» ανέφερε το εν λόγω δημοσίευμα και κατέληγε:

«Με το μέγεθός του και το μάκρος του, ο Στιβ Κερ θα μπορούσε να έχει αναρίθμητα σχήματα τα οποία θα μπορούσαν να δουλέψουν. Με τον Ντρέιμοντ σέντερ, τον Ντουράντ στο «τέσσερα» και τον Γιάννη στο «τρία». Ο Αντετοκούνμπο θα μπορούσε να παίξει και στο «τέσσερα» ή ακόμα και στον «άσο» με τον Στεφ Κάρι να βγαίνει από τα σκριν και να εκτελεί. Ο Γιάννης είναι το μέλλον του ΝΒΑ και οι φίλοι του Γκόλντεν Στέιτ θα τον ήθελαν στην ομάδα τους. Για να είμαστε ακριβείς, όλες οι ομάδες θα τον ήθελαν στο ρόστερ τους!»

Όσο για τους υπόλοιπους τέσσερις που θα ήθελαν οι Ουόριορς; Ντε Μάρκους Κάζινς, Αντονι Ντέιβις, Ρούντι Γκομπέρ (ή Νίκολα Γιόκιτς) και Έρικ Γκόρντον.

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα