Ανησυχία για τη Μέρκελ -Έτρεμε την ώρα του εθνικού ύμνου

00:25 19/6/2019 - Πηγή: Aixmi

Σοκαρισμένη η διεθνής κοινή γνώμη είδε την Γερμανίδα Καγκελάριο να τρέμει σύγκορμη, κατά τη διάρκεια της επίσημης υποδοχής του Ουκρανού προέδρου, Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο Βερολίνο. Έξω από την καγκελαρία, την ώρα της ανάκρουσης του γερμανικού ύμνου, η Άνγκελα Μέρκελ άρχισε να τρέμει ανεξέλεγκτα, για αρκετά δευτερόλεπτα.

Αν και προσπάθησε να ελέγξει το τρέμουλο, σφίγγοντας τα χείλη της και κουνώντας τα χέρια της, δεν τα κατάφερε. 

Περίπου μία ώρα αργότερα, η Ανγκελα Μέρκελ

έκανε κοινές δηλώσεις με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι και προσπάθησε να αστειευτεί για το γεγονός. Το απέδωσε σε αφυδάτωση από τη ζέστη.

«Είδαμε ότι αρχίσατε να τρέμετε όταν περιμένατε έξω, κατά την απόδοση των στρατιωτικών τιμών. Πώς αισθάνεστε; Πρέπει να ανησυχούν οι πολίτες;», τη ρώτησε δημοσιογράφος. Εκείνη χαμογέλασε, κούνησε το κεφάλι της και απάντησε αρνητικά.

«Στο μεταξύ, ήπια τουλάχιστον τρία ποτήρια νερό. Προφανώς αυτό χρειαζόμουν. Ετσι, είμαι πολύ καλά», είπε γελώντας η καγκελάριος. Αλλά και ο Ζελένσκι προσπάθησε να ελαφρύνει το κλίμα σχολιάζοντας: «Στεκόμουν δίπλα της και πιστέψτε με ήταν ασφαλής».

The post Ανησυχία για τη Μέρκελ -Έτρεμε την ώρα του εθνικού ύμνου appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα