Ανενόχλητοι οι Ρουβίκωνες έριξαν μπογιές στο τουρκικό προξενείο

12:27 5/4/2018 - Πηγή: Aixmi

Με…αστικό λεωφορείο πήγαν τα μέλη τού Ανενόχλητοιστο τουρκικό προξενείο, στο Ψυχικό, και χωρίς να ενοχληθούν από κανέναν -παρά τα υποτιθέμενα μέτρα ασφαλείας- έριξαν τις μπογιές τους.

Όπως φαίνεται από το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, πέρασαν μπροστά από τους αστυνομικούς, πλησίασαν την πύλη και πέταξαν τις μπογιές. Μετά έφυγαν ξανά με αστικό λεωφορείο, χωρίς να επιχειρήσει κανείς να τους συλλάβει.

Αργότερα κινητοποιήθηκε η ΕΛ.ΑΣ. και έκανε τέσσερις προσαγωγές έξω από ξενοδοχείο στη Λεωφόρο Κηφισίας. Όπως αποδείχθηκε, όμως, τα άτομα αυτά δεν είχαν καμία σχέση με τον Ρουβίκωνα.

Από το υπουργείο Προστασίας τού Πολίτη μεταφέρεται ότι ο Νίκος Τόσκας είναι εξοργισμένος για την ανεπαρκή αστυνόμευση.

«Η ρίψη χρωμάτων, σήμερα το απόγευμα στο Τουρκικό Προξενείο, στο Ψυχικό, αποτελεί μία ενέργεια απαράδεκτη. Η Ελληνική Αστυνομία διεξάγει έρευνες, ώστε οι δράστες να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη», αναφέρει ανακοίνωση.

Είναι η τέταρτη φορά, τους τελευταίους μήνες, που αντιεξουσιαστές επιλέγουν τουρκικούς στόχους με σκοπό τη διαμαρτυρία για το Αφρίν.

The post Ανενόχλητοι οι Ρουβίκωνες έριξαν μπογιές στο τουρκικό προξενείο appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα