Τοπικές βροχές τη Μ. Πέμπτη – Συννεφιά την Κυριακή του Πάσχα

11:33 5/4/2018 - Πηγή: Aixmi

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη αν και αναμένεται να εκδηλωθούν τοπικές βροχές από τα δυτικά, τα βόρεια και τα κεντρικά.

Την Κυριακή του Πάσχα αναμένεται να επικρατεί συννεφιά.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ ο καιρός στην Αττική γενικά θα είναι

αίθριος ενώ Μεγάλη Πέμπτη από τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικές νεφώσεις. Στη Θεσσαλονίκη υπάρχει αυξημένη πιθανότητα για τοπικές βριχές τις απογευματινές ώρες, όπως και σε Μακεδονία και Θράκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί έως 20 βαθμούς.

Σε νησιά Ιονίου, Ήπειρο και δυτική Στερεά αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές από τις απογευματινές ώρες. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο θα εκδηλωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών από τις βραδινές ώρες. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος και από τις απογευματινές ώρες τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αύριο, Μεγάλη Παρασκευή, οι νεφώσεις θα είναι παροδικά αυξημένες ενώ θα βρέξει αρχικά στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και βαθμιαία στα υπόλοιπα. Σποραδικές καταιγίδες από τις μεσημβρινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Το Μεγάλο Σάββατο ο καιρός θα είναι στα δυτικά άστατος με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες και βελτίωση από το βράδυ. Στα υπόλοιπα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το βράδυ και από τα βόρεια βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Την Κυριακή του Πάσχα θα υπάρξουν στα δυτικά λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Στις υπόλοιπες περιοχές οι νεφώσεις θα είνιαι παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα νότια σποραδικές καταιγίδες. Από το απόγευμα σταδιακά τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά.

The post Τοπικές βροχές τη Μ. Πέμπτη – Συννεφιά την Κυριακή του Πάσχα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα