Αναζητώνται οι τυχεροί της πρώτης λοταρίας

08:55 19/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Την Πέμπτη θα κατατεθούν στους λογαριασμούς των 1.000 τυχερών της πρώτης λοταρίας τα 1.000 ευρώ που κέρδισαν. Όπως γίνεται γνωστό, το υπουγείο Οικονομικών αναγκάστηκε να κάνει «σαφάρι» για να βρει τους τυχερούς καθώς πολλοί ήταν αυτοί που δεν είχαν δηλώσει αριθμό τραπεζικού λογαριασμού ΙΒΑΝ όπου θα πιστωθούν χρήματα.

Πλέον, στόχος του υπουργείου είναι όλοι οι τυχεροί να ταυτοποιηθούν έως την Πέμπτη οπότε και αναμένεται να κατατεθούν τα χρηματα, καθώς την Παρασκευή θα γίνει νέα

κήρωση με 9.000 τυχερούς.

Σ αυτήν την κλήρωση, θα συμμετάσχουν οι λαχνοί που αντιστοιχούν σε ηλεκτρονικές πληρωμές μέσω τραπεζών στο εννεάμηνο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου, προκειμένου να αναδειχθούν 1.000 νικητές ανά μήνα.

Επίσης, θα συμμετάσχουν συναλλαγές που έγιναν και τον Οκτώβριο οι οποίες, ωστόσο, έγιναν με απευθείας καταθέσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς επαγγελματιών και επιχειρήσεων και δεν είχαν προλάβει να καταχωρηθούν ως τα μέσα Νοεμβρίου

The post Αναζητώνται οι τυχεροί της πρώτης λοταρίας appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα