Ανατροπές, επιστροφές και εντάσεις στο Gala της Παρασκευής

13:19 20/10/2018 - Πηγή: Aixmi

Η επιστροφή της Ιωάννας Τούνη ανέβασε τη θερμοκρασία στο My Style Rocks-Gala. Η εκρηκτική Θεσσαλονικιά παρουσίασε ένα σέξι χορευτικό ως Γογόνα του Μεγάλου Αλέξανδρου στο πλαίσιο του κόσεπτ της βραδιάς και απέδειξε τον λόγο για τον οποίο αναδείχθηκε δεύτερη φιναλίστ στον προηγούμενο κύκλο του σόου.

Αυτήν την Παρασκευή μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τις παίκτριες καθώς λίγο πριν ανακοινωθεί ποια κοπέλα θα αποχωρήσει. εμφανίστηκαν στο πλατό τρεις παλιές παίκτριες, η Τζούλια

Κόλλια, η Σπυριδούλα Ρόκομου και η Τάνια Κοφινιώτη.

Οι παίκτριες έπρεπε να ψηφίσουν για να φέρουν πάλι πίσω στο παιχνίδι μία από τις τρεις και τελικά η Τάνια Κοφινιώτη αναδείχθηκε η επικρατέστερη.

Όταν ήρθε η ώρα της αποχώρησης υποψήφιες αναδείχθηκαν οι Ιουλία Ρούλα, η Τάμτα Μαστοράκη και η Χριστίνα Παπαδέλλη. Οι παίκτριες έσωσαν την Τάμτα ενώ ο τρόπος που ψήφισαν εξόργισε τους κριτές οι οποίοι έκαναν λόγο για στρατηγική ψήφο.

Μεγάλη νικήτρια της εβδομάδας αναδείχθηκε η Έφη Αναστασοπούλου και κέρδισε τις 2.500 ευρώ.

Οι κριτές, τελικά, αποφάσισαν να φύγει η Ιουλία Ρούλα

Τα βίντεο από το zappit.gr

The post Ανατροπές, επιστροφές και εντάσεις στο Gala της Παρασκευής appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα