Αναρχικοί για Γιαγτζόγλου: Θα ισοπεδώσουμε την πόλη

14:04 28/2/2018 - Πηγή: Aixmi

Με ανακοίνωσωσή τους σε ιστοσελίδα αντιεξουσιαστικού χώρου οι αναρχικοί περιπαίζουν την αστνυομία για το γεγονός ότι έσπασαν καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας ενώ λίγα μέτρα πιο μακριά βρισκόταν σκοπιά της ΔΙΑΣ και διμοιρία των ΜΑΤ.

Όπως αναφέρουν, θα συνεχίσουν μέχρι να ισοπεδώσουν την πόλη ενώ με αυτόν τον τρόπο εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στον Ντίνο Γιαγτζόγλου που

κρατείται για το τρομοδέμα στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

Αναλυτικά:

Επιτεθήκαμε χτες βράδυ στην καρδιά της μητρόπολης, στο κέντρο της Αθήνας λίγα μέτρα πιο κάτω από σταθερή σκοπια δυναμεων της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και διμοιρίας ΜΑΤ και σπασαμε διάφορα καταστήματα χωρίς να γίνουμε αντιληπτοί. Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο γενικότερο κύμα αλληλεγγύης που έχει ξεσπάσει για τον αιχμάλωτο σύντροφο μας απεργό πείνας και δίψας Κ.Γιαντζογλου και που θα ισοπεδώσει την πόλη όσο καθυστερούν την απάντηση στο δίκαιο αίτημα του για μεταγωγή στη δικαστική φυλακή του Κορυδαλλου.

ΌΛΑ Η ΤΊΠΟΤΑ
ΘΑ ΓΊΝΟΥΜΕ ΕΦΙΆΛΤΗΣ ΣΑΣ

Αναρχικοί -ες

The post Αναρχικοί για Γιαγτζόγλου: Θα ισοπεδώσουμε την πόλη appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα