Αναρχική ομάδα πίσω από τις επιθέσεις σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και στα ΕΛΤΑ

10:48 14/2/2018 - Πηγή: Aixmi

Με ανάρτησή της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η αναρχική ομάδα «Ρωγμές στην κανονικότητα» ανέλαβε την ευθύνη για τις επιθέσεις στα γραφεία των τοπικών οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ σε Καισαριανή και Ταύρο αλλά και την ευθύνη για την επίθεση στα ΕΛΤΑ στις 26 Ιανουαρίου. Όπως σημειώνουν, οι επιθέσεις τους είχαν ως στόχο την ένδειξη αλληλεγγύης στον αναρχικό κρατούμενο Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου.

Συγκεκριμένα:

«Επιτεθήκαμε στους συγκεκριμένης στόχους ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στον αναρχικό κρατούμενο Κωσταντίνο Γιαγτζόγλου. Με τις βαριές και τα σφυριά μας προκαλέσαμε ρωγμές στην εύρυθμη λειτουργία του μητροπολιτικού πεδίου, διαταράσσοντας την κοινωνική νηνεμία και σπάζοντας τη νεκρική σιγή της ομαλότητας. Γεμίσαμε τις ρωγμές με την λύσσα και με την επιθυμία μας για άμεση αναρχική επίθεση, αντιλαμβανόμενοι την αλληλεγγύη ως κομμάτι αυτής».

The post Αναρχική ομάδα πίσω από τις επιθέσεις σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και στα ΕΛΤΑ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα