Αμετανόητος ο Μουτζούρης για τη χυδαία χειρονομία

14:42 27/2/2020 - Πηγή: Aixmi

«Γιατί να ζητήσω συγγνώμη; Σε ιδιωτική συνομιλία να ζητήσω συγγνώμη; Κατ’ ιδίαν μπορώ να δείξω σε όποιον θέλω ό,τι θέλω, είναι ιδιωτική συνομιλία. Για τις ιδιωτικές μου συνομιλίες δεν ζητάω συγγνώμη. Στις ιδιωτικές μου συνομιλίες μπορώ να εκφράζομαι όπως θέλω».

Ο περειφερειάρχης βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης θεωρεί ότι καλώς έκανε ό,τι έκανε συνομιλώντας με τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη. Δεν επιχειρεί να δικαιολογήσει καν τη χυδαία συμπεριφορά του.

«Συνομιλώ με υψηλό τόνο, γιατί εκείνη την ώρα είμαι μέσα στο στρατόπεδο επί τρεις ώρες και

χιλιάδες Μυτιλινιών επιχειρούσαν να εισβάλουν», είπε στον ραδιοσταθμό Θέμα 104,6.

«Καμία επανάσταση κατά του κράτους, κατά της κυβερνήσεως, θέλουμε τα νησιά μας να παραμείνουν ελληνικά. Τρεις ώρες προσπαθούσα για την ασφάλεια των ανδρών των ΜΑΤ. Δεν έδειξε η κυβέρνηση ότι θέλει να σωθεί το νησί όταν κάνει δομές όπου θα εγκλωβιστεί χιλιάδες κόσμου. Η στάση μου θα ήταν διαφορετική αν έβλεπα απεγκλωβισμό μεταναστών ή φύλαξη συνόρων. Καταδικάζω 100% τον εγκλωβισμό των ΜΑΤ, όπως καταδικάζω τις βιαιότητες που υπέστησαν οι κάτοικοι των νησιών. Ήταν πολύ βίαιοι αυτή τη φορά οι αστυνομικοί. Εγώ τα σέβομαι τα σώματα ασφαλείας».

The post Αμετανόητος ο Μουτζούρης για τη χυδαία χειρονομία appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα