Ακόμη και η CIA «μπλεγμένη» στις ροζ ιστορίες του Κλίντον

11:45 23/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Νέο βιβλίο φέρνει στη δημοσιότητα πικάντικες λεπτομέρειες από τις ερωτικές περιπέτειες του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον ο οποίος προσπαθούσε να ξεφορτωθεί ή να χρησιμοποιήσει ακόμη και τους πράκτορες της CIA για να τον καλύπτουν στις ροζ ιστορίες του.

Σύμφωνα με την Daily Mail που δημοσιεύει απόσπασμα από το βιβλίο “Μυστικά των Μυστικών Υπηρεσιών: Η ιστορία και το αβέβαιο μέλλον των αμερικανικών Μυστικών Υπηρεσιών” του πρώην αξιωματούχου των Μυστικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ, Γκάρι Μπερν, ο Μπιλ Κλίντον πιάστηκε στα πράσα από τους πράκτορες ασφαλεία τους στην προσπάθεια να το σκάσει από τον Λευκό Οίκο φορώντας καπαρντίνα κατασκοπευτικού τύπου και κρυμμένος στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του δικηγόρου του.

Ο Κλίντον πιάστηκε στα πράσα ενώ ο πράκτορας έλεγχε το αυτοκίνητο πριν αυτό αποχωρήσει από τον χώρο ασφαλείας του Οίκου.

«Καλύτερα να έρθετε λίγο να με βοηθήσετε: Μόλις «συνέλαβα» τον Μπρους Λίντσεϊ να προσπαθεί να το σκάσει με τον Πρόεδρο να φορά ένα αδιάβροχο πάνω στο κεφάλι του», περιγράφει ο Μπερν στο βιβλίο του. Πολλές φορές οι μυστικοί πράκτορες της φρουράς του προέδρου τον συνόδευαν σε διάφορα μέρη για να συναντά τις ερωμένες του. Αυτές τις… επισκέψεις τις ονόμαζαν με το κωδικό όνομα OTR – “Off The Record”.

Επίσης, είχαν επιφορτιστεί και με το καθήκον σε αρκετές περιπτώσεις να παρεμποδίζουν τη Χίλαρι να μπει στο γραφείο του όταν δεχόταν μια από αυτού του είδους τις επισκέψεις!

The post Ακόμη και η CIA «μπλεγμένη» στις ροζ ιστορίες του Κλίντον appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα