My style rocks: Νικήτρια του στυλ η Ραμόνα Βλαντή

10:00 23/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Σε ένανφαντασμογορικό τελικό που είχε χρονο κι εντυπωσιακές εμφανίσεις από τις έξι φιναλίστ ολοκληρώθηκε η εκπομπή μόδας του ΣΚΑΙ My style Rocks.

Τζώρτζια Βαϊνά, Υβόννη Ντόστα, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, Βασιλική Ρούσσου, Ιωάννα Τούνη φόρεσαν στολές «βασίλισσας» η καθε μία φυσικά στο στυλ της και χόρεψαν με φίλες τους μπροστά στο κοινό που βρισκόταν στο στούντιο.

Η Ευαγγελία Αραβανή αρχικά ανακοίνωσε τις δύο

τελικές επιλαχούσες που ήταν οι Ιωάννα Τούνη και η Ραμόνα Βλαντή. Κοντά τους κλήθηκαν και οι κριτές: ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και ο Χάρης Χριστόπουλος.

Η Ραμόνα λύθηκε σε κλάματα…ξανά λέγοντας πως θα ήθελε δίπλα της να στέκεται η φίλη η Τζώρτια που είχε κι αυτή πολύ στυλ, αλλά έδωσε συγχαρητήρια στην Ιωάννα Τούνη που έφθασε μέχρι εκεί.
Αμέσως μετά τις διαφημίσεις η Ευαγγελία Αραβανή ανακοίνωσε τη μεγάλη νικήτρια που δεν ήταν άλλη από τη Ραμόνα την οποία επέλεξε το τηλεοπτικό κοινό να είναι αυτή που θα κερδίσει τις 30.000 ευρώ.

The post My style rocks: Νικήτρια του στυλ η Ραμόνα Βλαντή appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα