Αισιοδοξεί ο Ζάεφ – Θέλει πρόσθετο χρόνο – Τηλεφωνική επικοινωνία με Τσίπρα

11:08 3/6/2018 - Πηγή: Aixmi

Την αισιοδοξία του για συμφωνία με την Ελλάδα εμφανίστηκε χθες ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ, ενώ αναμένεται ακόμη και σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής της Κυριακής».

Ωστόσο, όπως αναφέρουν πηγές, ο Ζάεφ πιθανώς θα ζητήσει πρόσθετο χρόνο, μεταφέροντας τυχόν συμφωνία στο τέλος του έτους, αν και

η ελληνική πλευρά συζητεί αναβολή στις αποφάσεις που να μην ξεπερνά τον Σεπτέμβριο. Ακόμη και με άμεση υπογραφή συμφωνίας βεβαια, το θέμα θα συνεχίσει να απασχολεί έως το φθινόπωρο, οπότε και θα πραγματοποιηθεί δημοψήφισμα στη γείτονα.

Κι ενώ χθες το δεξιό εθνικισιτκό κόμμα VMRO – DPMNE έβγαλε τους υποστηρικτές του στον δρόμο απαιτώντας πρόωρες εκλογές και μη αλλαγή του ονόματος, το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της ΠΓΔΜ, ΜΙΑ, μετέδωσε σήμερα το πρωί πως «ο Ζάεφ και ο Τσίπρας προσπαθούν να βρουν λύση, χωρίς στήριξη από την αντιπολίτευση».

The post Αισιοδοξεί ο Ζάεφ – Θέλει πρόσθετο χρόνο – Τηλεφωνική επικοινωνία με Τσίπρα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα