Αιφνιδιαστική βόλτα Σαμαρά στην Ομόνοια

18:01 1/9/2012 - Πηγή: Aixmi

Άναυδοι έμειναν το μεσημέρι όσοι κυκλοφορούσαν, ζουν ή εργάζονται στην περιοχή της Ομόνοιας, όταν ξαφνικά είδαν μπροστά τους τον Αντώνη Σαμαρά.
 
Σε μία κίνηση με έντονο συμβολισμό, ο πρωθυπουργός πραγματοποίησε αιφνιδιαστική επίσκεψη στην Ομόνοια, συνοδευόμενος από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια.
 
Οι δύο άνδρες περπάτησαν, συνομίλησαν με περαστικούς, κατοίκους και καταστηματάρχες και μάλιστα έκατσαν και ήπιαν καφέ με τους συνεργάτες τους

σε καφετέριες της περιοχής.  
 
Έτσι, ο Αντώνης Σαμαράς είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει ιδίοις όμασι την κατάσταση στο κέντρο, αλλά, παράλληλα, να ακούσει και τα παράπονα των πολιτών που ζουν καθημερινά στο πετσί τους την τραγική αυτή κατάσταση.
 
Ταυτόχρονα, ο Αντώνης Σαμαρας επιχείρησε να στείλει και ένα ισχυρό μήνυμα, με αιχμή το θέμα της ασφάλειας, στο οποίο, αφενός έχει επενδύσει πολιτικά ήδη από την προεκλογική περίοδο, αφετέρου θα μπορούσε να προσμετρηθεί ως αντιστάθμισμα μπροστά στο βαρύ κόστος που θα κληθούν και πάλι σύντομα να πληρώσουν οι Έλληνες πολίτες μέσα από το νέο πακέτο μέτρων.

Keywords
Τυχαία Θέματα