Αγωνία για την Ολίβια Νιούτον Τζον – Νέα μάχη με τον καρκίνο

11:31 11/9/2018 - Πηγή: Aixmi

Για τρίτη φορά βρίσκεται αντιμέτωπη με τον καρκίνο η διάσημη ηθοποιός και τραγουδίστρια Ολίβια Νιούτον Τζον.

Η σταρ του «Grease», που θα γίνει 70 χρονών στις 26 Σεπτεμβρίου, ανέφερε μιλώντας στο αυστραλιανό τηλεοπτικό σόου «Sunday Night» ότι εντοπίστηκε όγκος για τρίτη φορά ενώ τώρα ακολουθεί πιο φυσική θεραπεία για τον καταπολεμήσει. «Είμαι μία από τα εκατομμύρια που δίνουν αυτήν τη μάχη, που κάνουν αυτό το ταξίδι» σημείωσε και πρόσθεσε «το βλέπω ως μέρος μίας αποστολής».

Η Νιούτον Τζον ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο

πέρυσι όταν υποχρεώθηκε να ακυρώσει την καλοκαιρινή περιοδεία της προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπεία. Έκανε υποτροπή αφού είχε διαγνωσθεί με καρκίνο μαστού το 2013.

Ωστόσο, η ίδια δήλωσε ότι τα πάει καλά, προσέχει τη διατροφή της και παράλληλα με την ακτινοθεραπεία χρησιμοποιεί και έλαιο από κάνναβη προκειμένου να αντιμετωπίσει τον νέο όγκο στη μέση της. Κατήργησε εντελώς τη ζάχαρη από τη ζωή της και χρησιμοποιεί ΄θεραπευτική κάνναβη που ο σύζυγός της φυτεύει προκειμενου να καταπολεμήσει τους πόσνους και να καταφέρει να κοιμηθεί.

The post Αγωνία για την Ολίβια Νιούτον Τζον – Νέα μάχη με τον καρκίνο appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα