Άγκυρα για το άσυλο στους «8»: Προστατεύετε πραξικοπηματίες

11:07 24/5/2018 - Πηγή: Aixmi

Με αφορμή την αμετάκλητη απόφαση του ΣτΕ για χορήγηση ασύλου σε έναν από τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς η Άγκυρα επιτίθεται στην Αθήνα. Σε ανακοίνωσή του το τουρκικό ΥΠΕΞ αναφέρει πως «η Ελλάδα είναι μια χώρα που προστατεύει και δίνει καταφύγιο στους πραξικοπηματίες. Καταδικάζουμε έντονα αυτή την απόφαση που προσβάλλει βαθιά τη συνείδηση του τουρκικού έθνους.

Απευθύνει και νουθεσία στην ελληνική δικαιοσύνη να αποφύγει μελλοντικά «να

λάβει παρόμοιες μεροληπτικές».

Αναλυτικά:

«Το Ελληνικό Συμβούλιο της Επικρατείας, παραβιάζοντας τους κανόνες του διεθνούς δικαίου, χορήγησε άσυλο στον πραξικοπηματία Σουλεϊμάν Οζκαινακτσί.

Ως εκ τούτου, επιβεβαιώθηκε εκ νέου από τη διεθνή κοινότητα ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα που προστατεύει και δίνει καταφύγιο στους πραξικοπηματίες. Καταδικάζουμε έντονα αυτή την απόφαση που προσβάλλει βαθιά τη συνείδηση του τουρκικού έθνους.

Ελπίζουμε ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα αποφύγει να επαναλάβει τα ίδια λάθη λαμβάνοντας παρόμοιες μεροληπτικές αποφάσεις στο μέλλον».

The post Άγκυρα για το άσυλο στους «8»: Προστατεύετε πραξικοπηματίες appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα