Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

23:55 1/12/2019 - Πηγή: Aixmi

Nτέρμπι με τα όλα του ήταν αυτό μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο γήπεδο Καραϊσκάκη και άφησε ανοιχτούς τους λογαριασμούς τους για το μέλλον. Το τελικό 1-1 τους διατηρεί ισόβαθμους με 28 πόντους στην κορυφή. Ο ΠΑΟΚ παρέμεινε αήττητος για 47 ματς σερί.

Ο ΠΑΟΚ, μετά από το

25΄πήρε σταδιακά την πρωτοβουλία των κινήσεων, και άνοιξε το σκορ στο 29′ με τον Ίγκασον, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε μεγάλο λάθος του Σα και πάγωσε το γήπεδο. Η φάση ξεκίνησε με εκτέλεση φάουλ του Μίσιτς και άστοχη προσπάθεια για μπλοκάρισμα της μπάλας από τον Σα. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι Πειραιώτες πήραν τα ηνία και κυνήγησαν την ανατροπή. Στο 49΄διαμαρτυρήθηκαν έντονα για ανατροπή του Ποντένσε μέσα στην περιοχή από τον Ελ Καντουρί , αλλά ο Ισπανός διαιτητής Σάντσεθ Μαρτίνεθ δεν υπέδειξε πέναλτι. Πράγμα που έκανε στο 64΄, όταν ο Γιαννούλης ανέτρεψε τον Ποντένσε. Σούταρε ο Βαλμπουενά και ισοφάρισε. Στη φλαση αυτή ο Γάλλος παίκτης τραυματίστηκε και αποχώρησε. Στο 69΄οι ερυθρόλευκοι έφτασαν κοντά στο 2-1, αλλά η κεφαλιά του Σουντανί μέσα από την περιοχή πέρασε μόλις δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Τελικά, λίγο έλειψε να πάρει τη νίκη ο ΠΑΟΚ στο 85′. Σε αντεπίθεση ο Πέλκας έπιασε το σουτ, αλλά μπλόκαρε ο Σα. 

Ο Ποντένσε ήταν ο καλύτερος του Ολυμπιακού και πιθανότατα και του γηπέδου. Από τον ΠΑΟΚ μάλλον ο τερματοφύλακας Ζίβκοβιτς είχε την υψηλότερη απόδοση.

The post Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα