Άδωνις: Δεν ξέρω αν τα παίρνει ο Τσίπρας; Μαξίμου: Πάρε ηρεμιστικό Novartis

17:25 23/2/2018 - Πηγή: Aixmi

Κόντρα με βαρείς χαρακτηρισμούς ξέσπασε ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και το Μαξίμου μετά τη σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σε βάρος του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή την υπόθεση Novartis.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή

του στον Alpha, χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό «διεφθαρμένο» και τόνισε πως για την υπόθεση της Novartis «ο Τσίπρας δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην λογοδοτήσει γι αυτό που έκανε, ειδικά ο Τσίπρας που είναι διεφθαρμένος μέχρι το μεδούλι».

«Θα τους γδάρω, δεν θα μου γλιτώσει κανένας από αυτούς, ο Τσίπρας πρώτος απ’ όλους. Ο άθλιος και αχρείος, αυτός που το έστησε. Ο Τσίπρας δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μη λογοδοτήσει γι’ αυτό που έκανε. Ούτε μια στο εκατομμύριο, δεν έχει καταλάβει πού έμπλεξε. Ειδικά ο Τσίπρας που είναι διεφθαρμένος μέχρι το μεδούλι. Λέτε να μην ξέρω εγώ αν τα παίρνει ο Τσίπρας; Θα τα δείτε στην επιτροπή όταν θα πάω».

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πρόσθεσε επίσης πως «στην Προκαταρτική εγώ θα καταθέσω ενόρκως για το ποιοι φαρμακοβιομήχανοι ενίσχυσαν τον ΣΥΡΙΖΑ» και είπε χαρακτηριστικά πως δεν θα επιτρέψει «σε ένα παλιόπαιδο που πήρε την εξουσία με κατάληψη και ψέματα» να παίζει με την τιμή και την υπόληψή του.

«Ο εκπρόσωπος των φαρμακοβιομηχάνων στη Βουλή ήταν ο κ. Τσίπρας. Αν το έκανε δωρεά ή αν τα έπαιρνε, θα το δούμε στην πορεία. «Έχω ανθρώπους που μου το είπαν και έχω πράξεις πολιτικές του Τσίπρα, όπου συμπίπταν με αυτά που λέγανε οι άνθρωποι, έχω καλύτερα στοιχεία από τους κουκουλοφόρους».

Άμεση και έντονη ήταν η απάντηση από το πρωθυπουργικό γραφείο με non paper. «Η παραφροσύνη του κ. Γεωργιάδη κραυγάζει πανικό, αν όχι ενοχή, όσο προχωρά η διερεύνηση του σκανδάλου Novartis. Ίσως πρέπει να δοκιμάσει κάποιο ηρεμιστικό, δεν μπορεί, θα έχει και η Novartis».

The post Άδωνις: Δεν ξέρω αν τα παίρνει ο Τσίπρας; Μαξίμου: Πάρε ηρεμιστικό Novartis appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Αναζητήσεις
παρτε ενα ηρεμιστικο η novartis εχει ακετα
Τυχαία Θέματα