Άδωνις: Δεν θα κάνουμε απολύσεις στο δημόσιο

12:50 27/8/2017 - Πηγή: Aixmi

«Δεν θα κάνουμε απολύσεις στο δημόσιο. Το λέω ξεκάθαρα για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις». Αυτό δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξη του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο

ίδιος σημείωσε ότι οι μεταρρυθμίσεις της ΝΔ «δεν έχουν ως στόχο να μειωθούν οι μισθοί. Οι μεταρρυθμίσεις έχουν ως στόχο να αυξηθεί η παραγωγικότητα της χώρας και στο τέλος, να αυξηθούν και οι μισθοί».

Αναφερόμενος στο θέμα των ημερών, ανέφερε ότι «κανένας δεν εξίσωσε τις δύο ιδεολογίες, ναζισμό και κομμουνισμό. Σίγουρα όχι η ΝΔ» και πρόσθεσε: «Η κυβέρνηση του κ. Αλέξη Τσίπρα, την ώρα που ψηφίζει το μνημόνιο και ξεκινά τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, προσπαθεί να βρει κάτι για να πείσει το ακροατήριό της ότι παραμένει αριστερή».

«Ο ναζισμός παραμένει η πιο εγκληματική ιδεολογία που γνώρισε ποτέ ο πλανήτης κυρίως διότι βαρύνεται με το μεγαλύτερο έγκλημα που έχει γίνει στην ιστορία του ανθρώπου, το Ολοκαύτωμα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορούμε να ξεχάσουμε ή να αθωώσουμε τα εγκλήματα που έκαναν κομμουνιστικά καθεστώτα στον κόσμο, ιδιαίτερα στην περίπτωση του Σταλινισμού και όχι μόνο» επισημαίνει ο κ.Γεωργιάδης.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ «αν ο κ Τσίπρας θέλει να διατηρήσει την εξουσία του έχει μόνο ένα δρόμο: Να κλείσει πάρα πολύ γρήγορα την τρίτη αξιολόγηση χωρίς κανένα δισταγμό. Αν αργήσει, τότε τα επιτόκια δανεισμού θα ανέβουν και η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές θα είναι αδύνατη πριν τον Ιούλιο του 2018. Αυτό θα οδηγήσει σε μία συζήτηση για ένα νέο μνημόνιο με τη νέα γερμανική κυβέρνηση, κάτι που θα αποδειχθεί πάρα πολύ δύσκολο».

«Μακάρι να πετύχει το εγχείρημα της Κεντροαριστεράς» σημειώνει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ γιατί όπως λέει «δεν μπορεί ο άλλος πόλος του πολιτικού μας συστήματος να είναι η ριζοσπαστική αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ, άνθρωποι χωρίς αρχές και χωρίς δημοκρατικές ευαισθησίες».

Τέλος ο κ. Γεωργιάδης σε ότι αφορά στον Αντώνη Σαμαρά αλλά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο τονίζει: «Θεωρώ και τους δύο μεγάλους πολιτικούς που η χώρα μας είχε την τύχη να τους έχει σε μία πολύ κρίσιμη στιγμή. Δικαιώθηκαν παρόλο που πολεμήθηκαν όσο λίγοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα