Tζανακόπουλος σε Βούτση: Τον Σαμαρά τον έριξε ο ελληνικός λαός

13:13 19/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Με την παρέμβασή του στο πλαίσιο της συζήτησης για τον Προϋπολογισμό ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Τζανακόπουλος απάντησε στην ουσία στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση που την περασμένη εβδομάδα είχε υποστηρίξει πως τον πρώην πρωθυπουργό τον είχαν ρίξει οι δανειστές.

Όπως είπε ο κ.Τζανακόπουλος τον Σαμαρά δεν τον έριξαν οι σύμμαχοί του, αλλά οι καταστροφικές συμφωνίες που υπέγραψε και ευτυχώς ο ελληνικός λαός.

Ο

κ. Τζανακόπουλος, σχολίασε ουσιαστικά μια αναφορά του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο Συνέδριο της Ν.Δ, ο οποίος, επικαλούμενος παραδοχή του Προέδρου της Βουλής, είπε: «Ήλθε ο κ. Βούτσης προχθές και μας είπε, ούτε λίγο ούτε πολύ, πως το 2015 μας έριξαν, λέει, οι ξένοι δανειστές! Δεν τα θυμάται καλά…Αυτοί που αρνήθηκαν να εκλέξουν Πρόεδρο Δημοκρατίας μας έριξαν! Από μέσα από την Ελλάδα! Οι απ’ έξω μπορεί να μη βοήθησαν τότε… Όμως άλλοι έριξαν την Ελλάδα στα βράχια.. Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ – μαζί με τη Χρυσή Αυγή! Και, βεβαίως, τον Κουβέλη».

The post Tζανακόπουλος σε Βούτση: Τον Σαμαρά τον έριξε ο ελληνικός λαός appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα