Tραγωδία με τροχαίο στα Χανιά-Νεκροί ποδοσφαιριστές τοπικών ομάδων

18:04 1/4/2017 - Πηγή: Aixmi

Στο πένθος έχουν βυθιστεί τα Χανιά, αλλά και το τοπικό ποδόσφαιρο στο νησί μετά την τραγωδία, που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στην άσφαλτο της Κρήτης.

Ανάμεσα στα θύματα της ασφάλτου, που τόσο πρόωρα έχασαν τη ζωή τους, η Κρήτη πενθεί δύο ποδοσφαιριστές.

Τον 25χρονο Γιάννη Παπουτσά, που ήταν τερματοφύλακας στην ομάδα των Κεραμειών και έχασε τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα, που

σημειώθηκε λίγο πριν τις 6 το πρωί στον κόμβο του Βαμβακόπουλου,

αλλά και τον 19χρονο Τάνιο Τόνεβ, που ήταν ποδοσφαιριστής στην ομάδα του Μινώταυρου και άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα στην εθνική οδό Χανίων-Κισάμου.

Η ΕΠΣΧ για το θάνατο των δύο παλικαριών εξέδωσε ανακοίνωση, ενώ όπως αποφασίστηκε, αναβάλλονται οι αγώνες και των δύο ομάδων.

Η ανακοίνωση:

“Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Χανίων εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μινωταύρου για την απώλεια του 19χρονου ποδοσφαιριστή Τάνιο Τόνεβ. Σε όλα τα παιχνίδια που διοργανώνει η Ε.Π.Σ.Χ. θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του».

Επίσης, λίγο αργότερα η ΕΠΣ Χανίων εξέδωσε ανακοίνωση και για τον χαμό του Ιωάννη Παπουτσά, αναλυτικά: »Η ΕΠΣ Χανίων εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των Κεραμειών και του τερματοφύλακα της ομάδας Ιωάννη Παπουτσά για την απρόσμενο χαμό του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει”.

Αναβολή στο ματς Ποσειδών Κ.Ρ.-Κεραμειά

Το παιχνίδι του ομίλου παραμονής Ποσειδών Κ.Ρ.-Κεραμειά στο Κολυμπάρι που ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο 1 Απριλίου και ώρα 16.00, αναβάλλεται για την Τετάρτη 5 Απριλίου την ίδια ώρα και στο ίδιο γήπεδο λόγω του θανάτου του ποδοσφαιριστή των Κεραμειών, Ιωάννη Παπουτσά.

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Χανίων εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μινωταύρου για την απώλεια του 19χρονου ποδοσφαιριστή Τάνιο Τόνεβ.

Σε όλα τα παιχνίδια που διοργανώνει η Ε.Π.Σ.Χ. θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του.»

Keywords
Τυχαία Θέματα