Survivor: Γιατί η Κωνσταντίνα Σπυρόπουλου είναι νικήτρια

12:47 23/3/2018 - Πηγή: Aixmi

Θα τα ‘μαθες φιλαράκι: Έφυγε η Κωνσταντίνα Σπυρόπουλου από το Survivor. Οι συμπαίκτες της δεν την ήθελαν με τίποτα, τη θεωρούσαν «φύρα» στα αγωνίσματα και όσες φορές έχαναν την ασυλία, εκείνη ψήφιζαν για να αποχωρήσει. Ο κόσμος, όμως, την κρατούσε μέσα στο παιχνίδι. Και όχι μιά και δυό, αλλά τέσσερις φορές.

Χθες αποφάσισε να τη στείλει πίσω στην Αθήνα. Γιατί; Επειδή είχε αντιπάλους δημοφιλή πρόσωπα, τον Στέλιο Κρητικό

και Νάσο Παπαργυρόπουλο, που δεν έχουν προκαλέσει κανέναν. Αν στους τρεις υποψήφιους ήταν ο Μιχάλης Μουρούτσος, νομίζω πως εκείνος θα αποχαιρετούσε τον Άγιο Δομήνικο.

Τι έβλεπαν στη Σπυρόπουλου οι τηλεθεατές; Μια γυναίκα τής διπλανής πόρτας, φιλαράκι, με τα παχάκια της, το ατσούμπαλο τρέξιμο, τη διάθεση αλλά όχι και την ικανότητα να προσφέρει όσα ήθελε, επειδή ούτε «τούμπανο» ήταν ούτε πρωταθλήτρια, όπως οι υπόλοιποι. Τι άλλο έβλεπε το κοινό; Μια γνωστή τηλεοπτική περσόνα, που δεν δίσταζε να «τσαλακωθεί», βουτώντας στη θάλασσα ή στη λάσπη και χάνοντας τις περισσότερες μάχες.

Με δύο λόγια φιλαράκι, αυτό που πέτυχε η Κωνσταντίνα στο Survivor ήταν να αλλάξει την εικόνα που είχε γα εκείνη ένα τμήμα τού τηλεοπτικού κοινού. Πέτυχε να γίνει συμπαθέστερη, δείχνοντας τις αδυναμίες που όλες οι παρουσιάστριες θα ήθελαν να κρύψουν.

Με όρους τηλεοπτικούς είναι νικήτρια στο ριάλιτι, ανεξάρτητα από το τι θα γίνει από εδώ και πέρα στον Άγιο Δομήνικο. Η τηλεοπτική της καριέρα είχε σχεδόν τελειώσει μέσα στην αποτυχία και το δημόσιο προφίλ της ήταν απολύτως αρνητικό. Διορθώνοντας το δεύτερο, μπορεί τώρα να ελπίζει ότι θα αλλάξει και το πρώτο. Μην εκπλαγείς, φιλαράκι, αν τής προσφερθεί τηλεοπτικός ρόλος μόλις επιστρέψει. Απέδειξε ότι είναι περισσότερο έξυπνη απ’ όσο τη θεωρούσε το συνάφι της…

Survivor: Γιατί η Κωνσταντίνα Σπυρόπουλου είναι νικήτρια

The post Survivor: Γιατί η Κωνσταντίνα Σπυρόπουλου είναι νικήτρια appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα