Oι θρυλικο​ί Red Hot Chili Peppers σε λίγη ώρα στο ΟΑΚΑ!

13:52 4/9/2012 - Πηγή: Aixmi

Λίγες ώρες έμειναν για τη μεγαλύτερη συναυλία του καλοκαιριού στο Ολυμπιακό Στάδιο. Χιλιάδες Έλληνες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά τους θρυλικούς Red Hot Chili Pepperς.

Ο τραγουδιστής Anthony Kiedis, ο μπασίστας Michael «Flea» Balzany, ο ντράμερ Chad Smith και ο κιθαρίστας Josh Klinghoffer, τα μέλη του ιστορικού συγκροτήματος, που φέτος κλείνει 29 χρόνια πορείας, είναι έτοιμοι για την παρθενική τους εμφάνιση στη χώρα μας.

Με πάνω από 70 εκατομμύρια πωλήσεις album, με 7 βραβεία Grammy σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες, όπως του «Best Album Rock» για το «Stadium Arcadium», του «Best Rock Vocal Performance by a Duo or Group» για το «Dani California», του «Best Rock Song» για το «Scar Tissue» και του «Best Hard Rock Performance» για το «Give It Away». 

Οι πολυβραβευμένοι Red Hot Chili Peppers, που συνδυάζουν ροκ, πανκ και φανκ, βρίσκονται στην Αθήνα από την Κυριακή το βράδυ. Έκαναν μία μικρή βόλτα στο κέντρο και ο ντράμερ του βγήκε φωτογραφία δίπλα σε έναν εύζωνα στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη!

Στο ρυθμό τους όμως χορεύει και ο ΗΣΑΠ, αφού λόγω της συναυλίας τα δρομολόγια έχουν τροποποιηθεί για να εξηπηρετηθούν οι χιλιάδες θαυμαστές τους. Ειδικότερα οι τελευταίες διελεύσεις συρμών από τον σταθμό »Ειρήνη» θα πραγματοποιηθούν ως εξής. Από Ειρήνη προς Πειραιά: 23.55,00.10,00.25. Από Ειρήνη προς Ομόνοια: 00.40 και από Ειρήνη προς Κηφισιά: 23.53,00.04,00.14,00.26,00.41,00.56.
Την συναυλία θα ανοίξουν τα συγκροτήματα AAAK (As Able As Kane) και Sunny Side Of the Razor.
Ακούστε το πιο πετυχήμενο τραγούδι τους,  Californication, όπου το άλμπουμ που το περιέχει έχει πουλήσει 15 εκατ. παγκοσμίως.


 
Αλλά  και το »Give it away», είναι τραγούδι -σταθμός στην καριέρα τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα