O Βέμπερ στηρίζει τον Μητσοτάκη για το Σκοπιανό

22:43 25/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Την πλήρη εμπιστοσύνη του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στη Νέα Δημοκρατία αλλά και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για το θέμα των χειρισμών του στην ονομασία της ΠΓΔΜ, εξέφρασε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΕΛΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Μάνφρεντ Βέμπερ.

Ειδικότερα, σε ανάρτησή του στο Twitter ο κ.Βέμπερ γράφει: «Έχουμε πλήρη

εμπιστοσύνη στη ΝΔ, το φιλοευρωπαϊκό κόμμα της Ελλάδος και στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του στο θέμα του ονόματος της ΠΓΔΜ και να βάλει τάξη στον κυβερνητικό του συνασπισμό. Ο εταίρος του στην κυβέρνηση, κ. Καμμένος έχει ήδη απορρίψει όλες τις πιθανές λύσεις».

Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στη ΝΔ το φιλοευρωπαϊκό κόμμα της Ελλάδος και στον @kmitsotakis. @neademokratia 1/2

— Manfred Weber (@ManfredWeber) January 25, 2018

Ο πρωθυπουργός @atsipras πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του στο θέμα του ονόματος της πΓΔΜ και να βάλει τάξη στον κυβερνητικό του συνασπισμό. Ο εταίρος του στην κυβέρνηση, κ. Καμμένος έχει ήδη απορρίψει όλες τις πιθανές λύσεις. 2/2

— Manfred Weber (@ManfredWeber) January 25, 2018

Πάντως άμεση ήταν η αντίδραση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ που σχολίασε χαρακτηριστικά: «Ο κ. Μητσοτάκης κατάφερε να εξάγει την εσωτερική κρίση της ΝΔ για το ονοματολογικό, μέχρι και στο ΕΛΚ. Συγχαρητήρια».

The post O Βέμπερ στηρίζει τον Μητσοτάκη για το Σκοπιανό appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα