NYT: Δικηγόρος του Τραμπ έδωσε 130.000 $ στην πορνοστάρ

13:45 14/2/2018 - Πηγή: Aixmi

Φωτιές βάζει στην οικογενειακή… ευτυχία του Ντόναλντ Τραμπ ο δικηγόρος του Μάικλ Κόεν, ο οποίος με ανακοίνωσή του στους New York Times αποκάλυψε ότι ο ίδιος κατέβαλε από την τσέπη του 130.000 δολάρια στην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς που ισχυρίστηκε ότι το 2016 είχε συνευρεθεί ερωτικά με τον υποψήφιο -τότε- Αμερικανό πρόεδρο.

Ο δικηγόρος διευκρίνισε ότι δεν αποζημιώθηκε από τον Τραμπ για τα λεφτά που έδωσε στην πορνοστάρ, λέγοντας επίσης ότι η πληρωμή ήταν νόμιμη, χωρίς ωστόσο να δίνει εξηγήσεις για τους λόγους που της έδωσε χρήματα.

«Ούτε ο Οργανισμός Τραμπ, ούτε η εκστρατεία του Τραμπ δεν αποτέλεσαν μέρος της συναλλαγής με την κυρία Κλίφορντ, και ούτε ο ένας, ούτε η άλλη με αποζημίωσαν για αυτή την πληρωμή, άμεσα ή έμμεσα. Η πληρωμή στην κυρία Κλίφορντ ήταν νόμιμη και δεν υπήρξε συνεισφορά της εκστρατείας (του Τραμπ) ούτε υπήρξε δαπάνη της εκστρατείας από οποιονδήποτε συνεργάτη της» αναφέρει ο Κόεν.

The post NYT: Δικηγόρος του Τραμπ έδωσε 130.000 $ στην πορνοστάρ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα