Σπίρτζης: Τον Ε65 θα εγκαινιάσει ο Τσίπρας την επόμενη 4ετία

21:27 22/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Υπεραισιόδοξος ότι ο αυτοκινητόδρομος Ε65 θα ολοκληρωθεί την επόμενη τετραετία και μάλιστα θα τον εγκαινιάσει ως πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας, εξέφρασε από τη Λαμία ο Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης.

Ο κ. Σπίρτζης από τη Φθιωτική πρωτεύουσα παρουσίασε την παράδοση προς χρήση του μεσαίου κομματιού του Ε65, διευκρινίζοντας ότι δεν πρόκειται

να γίνουν εγκαίνια για έναν ημιτελή αυτοκινητόδρομο, παρά μόνο όταν αυτός ολοκληρωθεί στο Βόρειο και νότιο τμήμα.

Για το τμήμα που αφορά περισσότερο τη Φθιώτιδα, από Ξυνιάδα – Λαμία, ο Υπουργός όπως αναφέρει το lamiareport.gr, ανέφερε ότι παραδόθηκε ο φάκελος του έργου στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού (Digicom) και είναι καθαρά γραφειοκρατικό το θέμα πότε θα ξεκινήσει. Προσδιόρισε ωστόσο ότι, είναι εφικτό να ξεκινήσουν εργασίες ακόμη και τέλη Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου θέτοντας ένα όριο το πολύ δύο μηνών.

Ομοίως το βόρειο κομμάτι Τρίκαλα – Εγνατία μέχρι τον Μάρτιο θα έχει ξεκινήσει η χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, επαναλαμβάνοντας την επιτυχία της παρούσας κυβέρνησης στην επαναδιαπραγμάτευση του έργου για την κατασκευή ενός πραγματικά σύγχρονου αυτοκινητοδρόμου.

Πηγή: lamiareport.gr

The post Σπίρτζης: Τον Ε65 θα εγκαινιάσει ο Τσίπρας την επόμενη 4ετία appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα