Mega-Στο ΕΣΡ το υπόμνημα για να μετατραπεί σε θεματικό σταθμό

17:38 12/3/2018 - Πηγή: Aixmi

Οι εκπρόσωποι τού Μega καταθέτουν στο ΕΣΡ την πρόταση να μετεξελιχθεί από ενημερωτικό σε θεματικό κανάλι και, πλέον, η απόφαση περνά στα χέρια της Ανεξάρτητης Αρχής. Θα αποδεχθεί το αίτημα τού άλλοτε μεγάλου καναλιού ή θα πει «όχι» και θα ρίξει «μαύρο»;

Την πρωτοβουλία για τον μετασχηματισμό τού Mega πήρε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος έστειλε επιστολή

στο διοικητικό συμβούλιο της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ και ζήτησε να ενημερωθεί το ΕΣΡ ότι έχει αλλάξει στην πράξη το περιεχόμενο τού σταθμού ήδη από τον Οκτώβριο του 2016, όταν σταμάτησε να μεταδίδει ειδήσεις και ενημερωτικές εκπομπές.

Ο δικηγόρος τού Mega ενημέρωσε τα μέλη τού ΕΣΡ ότι με την κίνηση Μαρινάκη συμφωνεί και η πλευρά Βαρδινογιάννη, ωστόσο διεκρίνισε ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει συγκεκριμένο επιχειρηματικό σχέδιο. Όπως έγινε γνωστό, πάντως, δεν είχε υπάρξει προσυνεννόηση τού Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Απλώς τον ενημέρωσε ότι επρόκειτο να κάνει την κίνηση αυτή. Άλλωστε και από την απάντηση τού προέδρου τής ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ήταν σαφές αυτό.

Έγραφε μεταξύ άλλων: «Με ικανοποίηση σημειώνουμε πως η επιστολή σας σηματοδοτεί την ανάληψη από την ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ της διαχείρισης και εξυγίανσης της εταιρείας και του τηλεοπτικού σταθμού Mega. Όπως γνωρίζετε είναι απαραίτητο η εταιρεία σας να καταθέσει άμεσα το επιχειρηματικό σχέδιο, ώστε να μη χρειαστεί το διοικητικό συμβούλιο να δηλώσει παύση πληρωμών, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία».

Mega-Στο ΕΣΡ το ΜΜΕ ΑΕ υπόμνημα για να μετατραπεί σε θεματικό σταθμό

.

The post Mega-Στο ΕΣΡ το υπόμνημα για να μετατραπεί σε θεματικό σταθμό appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα