Αυτόφωρο για τον Ιβάν Σαββίδη μετά τα έκτροπα στην Τούμπα

12:55 12/3/2018 - Πηγή: Aixmi

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά τις εικόνες ντροπής στο γήπεδο τής Τούμπας. Ο Ιβάν Σαββίδης και 4 άτομα τής προσωπικής του ασφάλειας αναζητώνται στο πλαίσιο του αυτοφώρου, επειδή εισέβαλαν παράνομα στον αγωνιστικό χώρο στο 90ο λεπτό τού αγώνα ΠΑΟΚΑΕΚ, μετά την ακύρωση τού γκολ που πέτυχε ο Βαρέλα των γηπεδούχων. Ο διαιτητής Γιώργος Κομίνης αρχικά κατακύρωσε το γκολ,

ωστόσο άλλαξε γνώμη μετά από υπόδειξη τού επόπτη, που χρέωσε σε θέση οφσάιντ τον Μαουρίτσιο. Ο πρόεδρος τού ΠΑΟΚ μπήκε στο γήπεδο, έχοντας στη ζώνη του πιστόλι, και ζήτησε από τους παίκτες του να φύγουν από το γήπεδο. Ενώ ο Λούμπος Μίχελ φαίνεται να φώναξε στον διαιτητή: «Έχεις τελειώσει».

Ο Κομίνης πήγε στα αποδυτήρια και μετά από περίπου δύο ώρες άλλαξε γνώμη και κατακύρωσε το γκολ. Ζήτησε δε να βγουν οι παίκτες στον αωνιστικό χώρο για να ολοκληρωθεί το ματς. Ωστόσο, η ΑΕΚ αρνήθηκε να βγει στο γήπεδο και ο ρέφερι αποφάσισε να διακόψει το ματς, γράφοντας στο φύλλο αγώνα ότι αυτό έγινε επειδή μπήκε στο γήπεδο ο Σαββίδης και οι φρουροί του.

Η κυβέρνηση σκέφτεται ακόμη και να διακόψει το πρωτάθλημα της Super League, πέντε αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωσή του. Ο υφυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού, Γιώργος Βασιλειάδης δήλωσε πως η Πολιτεία είναι έτοιμη για «δύσκολες αποφάσεις σε συνεννόηση με την UEFA. Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκτρέψει από το στόχο μας. Οι σημερινές εικόνες πληγώνουν πρώτα από όλα τους φίλους του ΠΑΟΚ και κατ’ επέκταση όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου. Εικόνες όπου παράγοντες μπαίνουν οπλοφορώντας στους αγωνιστικούς χώρους μας γυρνούν πολλά χρόνια πίσω. Τέτοιου είδους ακραία φαινόμενα απαιτούν γενναίες αποφάσεις. Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια εξυγίανσης του ποδοσφαίρου απέναντι σε πανίσχυρους αντιπάλους και κατεστημένα κυκλώματα. Και φέτος μετά από χρόνια είχαμε το πιο συναρπαστικό και πιο δίκαιο πρωτάθλημα. Δε πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκτρέψει από το στόχο μας, ακόμη κι αν χρειαστεί σε συνεννόηση με την ΟΥΕΦΑ να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις».

Τι έγραψε ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα

Όπως μετέδωσε η Nova, στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής Γιώργος Κομίνης έχει καταγράψει:

— τη βίαιη εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο με συνοδεία ατόμων της προσωπικής του ασφάλειας,

— τη βίαιη απώθηση του Ιβάν Σαββίδη στον τιμ μάνατζερ της ΑΕΚ Βασίλη Δημητριάδη,

— τη λεκτική επίθεση του Λούμπος Μίχελ στον ίδιο τον Γιώργο Κομίνη, με τη φράση: «Έχεις τελειώσει»

«Μετά απ’ όλα αυτά αποφάσισα να εισέλθω στα αποδυτήρια διότι η κατάσταση που επικρατούσε δεν επέτρεπε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο διαιτητής της αναμέτρησης, προσθέτοντας πως «στα αποδυτήρια ο κ. Μηνάς Λυσάνδρου μου είπε ότι οι παίκτες είναι τρομοκρατημένοι, ενώ έκανε αναφορά και σε κατοχή όπλου απ’ την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη, το οποίο είχα δει κι εγώ».

Τούμπα-Εικόνες ντροπής: Ακύρωσαν γκολ, μπήκε μέσα ο Ιβάν, το μέτρησαν 2 ώρες μετά

The post Αυτόφωρο για τον Ιβάν Σαββίδη μετά τα έκτροπα στην Τούμπα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα