Eπεισόδια στις πορείες μνήμης για τον Παύλο Φύσσα

22:51 18/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκαν οι δρόμοι στη Δραπετσώνα μετά την ολοκλήρωση της πορείας μνήμης για τα 4 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Αντιεξουσιαστές έστησαν οδοφράγματα στους δρόμους περιμετρικά της συναυλίας στο λιμάνι του Πειραιά και πετούσαν μολότοφ στα στενά, μεταξύ των οποίων και αυτά που είναι οι εργατικές κατοικίες.

Μάλιστα ο ένοικος μιας πολυκατοικίας προσπάθησε να απομακρύνει το αυτοκίνητό του για να μην καταστραφεί, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι και στο πόδι.
Αστυνομικές

δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή απαντούν με ρίψη χημικών. Η ατμόσφαιρα στην περιοχή είναι αποπνικτική από τις φωτιές και τα χημικά.

Το βίντεο από το newsit.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες δύο κάτοικοι της περιοχής τραυματίστηκαν όταν επιχείρησαν να σταματήσουν τα επεισόδια.

Παράλληλα, επίθεση με πέτρες δέχθηκε το συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 στη Δραπετσώνα, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του σταθμού. Από την επίθεση των κουκουλοφόρων τραυματίστηκαν ο δημοσιογράφος και ο οπερατέρ του σταθμού, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στον «Ευαγγελισμό», αναφέρει η ιστοσελίδα του ΑΝΤ1.

Την ίδια ώρα, ένας αστυνομικός τραυματίστηκε από τα επεισόδια που σημειώθηκαν και στη Θεσσαλονίκη. Η αστυνομία έβαλε φραγμό και εμπόδισε τους διαδηλωτές να φτάσουν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής και προχώρησε σε δύο προσαγωγές ατόμων, η μία εκ των οποίων μετατράπηκε σε σύλληψη.

Στην Πάτρα, ομάδες αντιεξιουσιαστών προκάλεσαν ζημιές στο κέντρο της πόλης καθώς πέταξαν μπογιές και έσπασαν βιτρίνες καταστημάτων στην Αγίου Νικολάου.

Keywords
Τυχαία Θέματα