Bild: Ο Τσίπρας έστειλε τον Παυλόπουλο στη Γερμανία για επαιτεία και εκβιασμό

18:13 19/1/2016 - Πηγή: Aixmi

Η γερμανική εφημερίδα Bild σε ένα ακόμη προκλητικό της άρθρο για την Ελλάδα, επισημαίνει ότι η χώρα μας συνεχίζει το πόκερ για περαιτέρω βοήθεια.

Όπως μάλιστα αναφέρει στο άρθρο, ο Έλληνας πρωθυπουργός βλέποντας την οικονομική κατάσταση των Ελλήνων, έστειλε στη χώρα της Μέρκελ, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να ζητήσει χρήματα.

«Στην οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι Έλληνες, ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στέλνει τον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο στο Βερολίνο για επαιτεία και για εκβιασμό», γράφει συγκεκριμένα η Bild που σε άλλο σημείο αναφέρει:

«Σύμφωνα με πληροφορίες της Bild, η αποστολή του Προκόπη Παυλόπουλου είναι ξεκάθαρη: Πρέπει για λογαριασμό του Τσίπρα να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά».

Λίγες ώρες αργότερα μετά την ολοκλήρωση των επαφών του στο Βερολίνο, ο Προκόπης Παυλόπουλος τόνισε: «Δεν ήρθα τείνοντας χέρι επαιτείας«.
Ο κ. Παυλόπουλος επανέλαβε ότι η Ελλάδα θα εκπληρώσει όλες τις δεσμεύσεις της, ενώ σε ό,τι αφορά τον δικό του ρόλο διευκρίνισε ότι στηρίζει την προσπάθεια της χώρας, αγωνιζόμενος μαζί με τις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις της.
«Βάζω πλάτη για τον τόπο, όπως επιβάλλει ο ρόλος μου, και προς την κατεύθυνση αυτή αγωνίζομαι με όλες τις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις του τόπου», δήλωσε ο κ. Παυλόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα