Χώρισε η Ριάνα επειδή βαρέθηκε τους άνδρες

10:30 7/6/2018 - Πηγή: Aixmi

Φήμες θέλουν τη Ριάνα να χώρισε με τον Σαουδάραβα εκατομμυριούχο σύντροφό της έπειτα από δύο χρόνια σχέσης καθώς όπως λένε οι κακές γλώσσες, βαρέθηκε τους άνδρες!

Σύμφωνα με το MediaTakeOut News, ήταν η Ριάνα που έδωσε τέλος σ’ αυτήν τη σχέση. «Ήτνα καλή σχέση αλλά τελείωσε. Φυσικά του ράγισε την καρδιά. Αυτό κάνει, ραγίζει τις καρδιές ανδρών. Η Ριάνα τον βαρέθηκε. Βαριέται τους άνδρες μερικές φορές».

Αναμφιβόλως το πρόγραμμα της popstar είναι πολύ βαρύ αυτό το

διάστημα καθώς κυκλοφορεί η ταινία Ocean’s 8, όπου συμπρωταγωνιστεί με τις Κέιτ Μπλάνσετ και Σάντρα Μπούλοκ, την κυκλοφορία της νέας γραμμής εσωρούχων της και τη συνεχή επιτυχία της σειράς καλλυντικών της Fenty Beauty.

Ο Τζαμέελ είναι κληρονόμος της Toyota και επιχειρηματίας. Οι δυο τους εντοπίστηκαν για πρώτη φορά να ερωτοτροπούν σε πισίνα στην Ισπανία τον Ιούνιο του 2017, και μετά σε ραντεβού στην Ιμπίζα. Λίγους μήνες αργότερα αποκαλύφθηκε ότι οι δυο τους είχαν σχέση εδώ και αρκετούς μήνες.

The post Χώρισε η Ριάνα επειδή βαρέθηκε τους άνδρες appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα